Gdemir Merhaba kızlar 2 gün sonra 33 haftalık olucam afedersiniz artık karnımdan genital bölgemi asla göremiyorum kuaföre gitsem sizce bir sıkıntı olur mu giden var mı aranızda bebeğe bir zararı olur mu sizce 🤔😑
Babyy1S Gdemir bebege zararı olmaz kendinizi cok kasmayın 35haftaligm ara vermeden devam edin ağdaya alısır kıl kökleriniz acımaz boylelikle ben hissetmiyrm bile artık yaptigini hijyene dikkat eden kuafore gidin ama
Tuagca Gdemir ben carsamba dogum yapacagim giderim dedi. Ama son gunler diye kasilmam cok asiri korkuyorum kitlenip kalirim diye. Doktorum da gitme ortalik aşırı pis jilet yap dedi 🤦♀️
Abece Ben 38e kadar gittim hep bir sorun olmadi cok sukur sadece vurus meselesinden dolayi hijyenik bir yer bulmanizi öneririm
Yeliz1 Bende hem hic gitmedim utanıyorum hemde virüsten korkuyorum. Ama gitmesemde nasil yapcam bilmiyorum gibegimdeb hic goremiyorum
ilkim_55 Ben hijyen açısından kuaföre güvenemediğimden hayatımda ilk kez jiletle aldım malesef 😔 yapcak bir şey yok
Pamuk94 Ilk kez gidiyorsanz biraz acır ama bi kac gune duzelir. Yillardir gidiyorum agdaya 5gun snra dogumum var en son 2hafta once gttim daha da 40ım cikana kadar gitmem agda en temizi bnce