ece_2206 İyi günler :) Aslında hamile kıyafeti olarak çok alışveriş yapmadım normal kıyafetlerin büyük bedenini kullanmak daha mantıklı geldi :) ama salopet için heves ettim hangi sitede uygun ve kaliteli olarak temin edebilirim :)
mercimeginanne ece_2206 benimde hevesim var ama çok pahalı sadece lcw da ucuz buldum internet sitesinde onunda bedene güvenemedim 🙄 ama aklımdaki salopet 140₺ kıyamıyorum o kadar para vermeye de 🙈🙈🙈 bi kaç defa giycem diye 🙈🙈
turansmom1 ece_2206 trendyolda normal olanlar var hamile olarak değil ama ben doğumdan önce almıştim hamileykende çok rahatlikla giydim 40 tlye almistım ben
Cnarrrr645 ece_2206 lcw sayfasında 109 TL canım bak bence güzel bende beğeniyorum alacağım hatta biraz daha göbeğim çıksın diye almadım
ece_2206 mercimeginanne tesekkür ederim evet hamile tişörtleri bile diğerlerinden pahalı nedense ama enazından bir tane alayım diyorum :)
Cepni Trendyolmilladan alabilirsiniz ben hamileliğim de virüs daha başlamadan giydim herkeste çok beğendi bu havalara salopet çok güzel oluyo zaten