Sumeyra0101 Kızlar ben 74 le hamile kaldım 26 haftalık hamileyim şuan da yani 6 buçuk aylık hamileyim şuan 78 kgyum 4 kilo almışım iyi mi ??
Nihanozturk Sumeyra0101 iyi bence 👍🏻 ben 60la hamile kaldım 35.haftadayım 71im suan ama sadece göbegim var bacaklarım ayaklarım yüzüm hic kilo almadı 🤷🏻♀️
Ikinciyibekliyorum Sumeyra0101 22+2 olduk bugün. Ilk 3 ay 7 kilo verdim 🤭 o zamandan bu zamana sadece 1 kilo aldim 🤗 insallah cok almam valla 🤩
DidemYldrm Sumeyra0101 27+6 3 kg aldım bebeğim 28+6 çıkıyor 58 kg ile hamile kaldım 61 kg olmuşum boyum 170
Pinkdreambaby DidemYldrm süpersin canım hiç mi abur cubur yemiyosun😋 ben 12 haftalik hamileyim istifra etmeme rağmen yarım kilo aldım😬 bende 60 la hamile kaldım 1.70 boyum
Seeda 25 haftalık hamileyim. Hamile kaldıktan sonra -5 oldum. Sadece üzerine 3 buçuk kilo aldım. Hamile kaldığım kiloya henüz çıkamadım. İyi bir durum mu bilemiyorum.
Berkaysmom 33+4 gunluk hamileyim 13 kilo aldim 2 aydir kiloyu gram gram aliyorum hepsi bebegin basta kiloyu ben aldim 😊
Sedacengiz Bende başta hiç almıyordum 6.aydan sonra hurrraaaa 11 kilo aldım 🙄🙄🙄 çok can sıkıcı daha 30.haftamdayım
znurstnKaraca Sumeyra0101 bence iyi, bende 26 haftalık hamileyim 6 kilo aldım 61le hamile kalmıştım şimdi 67 yim, ama siz biraz fazla kiloyla hamile kalmışsınız daha çok dikkat edin ❤❤❤❤
deletedmom25 Sumeyra0101 sanırım bende fil 🐘 gibi olacağım arkadaşlar 8 kilo almışım nereye almışım bilmiyorum 🤷♀️ görünmüyor da şaşkınım şuan 26+4 günlüğüm umarım daha fazla almam
tomurcukannesi Sumeyra0101 bence iyisiniz. bende 20 haftalığım 68 le başladım ilk haftalarda 66.3 e düştüm şuan 67.5 im.
Ozak [bilinmeyen] aynı kilo ile imkanı yok devam edemezsin zayiflamadigin sürece bebek 30lu haftalarda min 1.5 kilo olacak zaten eee bunun su ağırlığı da var hayallerini suya düşürmek gibi olmasın ama aynı kilo ciksss🤗
DidemYldrm Pinkdreambaby bitter çikolata yiyorum bir de tam buğday unlu bisküvilerden tatlım o bir de arada dondurma hamur işi kızartma ekmek pilav hiç tüketmiyorum Şeker tuz yağ da yok bol su bir de hakiki zeytin yağ o da çok az
Pinkdreambaby DidemYldrm maşallah çok güzel canım ben bulantılardan dolayı hamur işi ve abur cubur a yüklendim 😔 geçer umarım bir an önce bende dikkatli beslenmeye çalışırım🤗