Krizantem_ Kizlar merhaba yatak odam cok kucuk oldugu icin buyuk besik park yatak sigmiyor ama bu sigar Kaç aya kadar kullanılır
Merve1656 Krizantem_ tahminen 5 6 ay sonra beşikten sarkmaya düşmeye başlıyorlar böyle besiklerde çünkü, bide dağınık yatmaya dönmeye başlıyorlar o yüzden genel de 5. Aydan sonra kullanılmıyor etrafımdakilerden gördüm bende 😊
esloka Krizantem_ 5 6 yi geçmez çocuk dönmeye başladımı bir yerden tutmaya başladımı kullanılmaz dusurur kendini
Myssr Krizantem_ odam kucuk dedi arkadasm kucuk besik aldi ve bebegi iri dogru hep yaninda yatirdi iki yasina kdr bosna besige para verdi yani
Krizantem_ Merve1656 Teşekkür ederim evet aslında çok da kullanisli değil sadece ilk birkaç ay icin ama yer de yok bilemedim:)
Girlpowerbabe Krizantem_ bu gerçekten kullanışsız olur chicconun next2 me diye anne yanı bi beşiği var bence bütçeniz var ise o tarz bişey almanız daha mantıklı olur benim de yatak odam küçük ben sonra başka şekillerde kullanabilirim diye chicco baby hug aldım
Merve1656 Krizantem_ doğrudur anlıyorum sizi çünkü benim yatak odam da biraz küçük bı şekilde yer açtık ettik büyük beşik aldım 🤦🤦
Azrabetulunannesi Krizantem_ canım oturmaya başladığı zaman kullanılmaz çok korkunç gözüküyor düşebilir o yüzden 4-5 ay çoook zorlarsan kullanırsın