2artiikizannesi yesim-1 kızımda oğlumda hep sagimdaydi sağ tarafım batıyordu alakası yok canim şu anda ikizlere hemileyim ve birisi sağda birisi solda 😁
haziranin25i yesim-1 bende hep solda hissettim bebeğim kız görümcem sağ tarafta hissetti bebeği erkek. Kuzenimde solda hissetti ama bebeği erkek. Çevremde tutanda var tutmayan da var 🤗
elifsevde Erkek bebeğe hamileyim hep sol tarafım ağrıyor. Kaburga, kasık hep sol ağrır durumda. Ama bebek ağırlıklı olarak hep sağ taraftaydı baştan beri hala da öyle. 🤔
mercimeginanne yesim-1 alakası yok. Bir ay sağ bir ay sol yumurtalığımız çalışıyormuş. O ay hangi taraftan yumurtlarsak bebek o tarafta gelişiyormuş. Sağ tarafımda kızım mesela. Çünkü tüp bebekte yumurtalarım sağ tarafımdan toplanmıştı. Eltimin bir tataftaki yumurtalığını aldılar kızı da oldu oğlu da.
mercimeginanne mercimeginanne her ay bebek tedavisi için kontrole giderdim. Bi ay sağ da yumurta gelişir diğer ay solda. Hep sayardım şimdi sıra sağda yola solda diye 🙈 doktorum bahsetmişti bu konudan. İnanmayın yani öyle şeylere :)
Prensesimm77 yesim-1 ne kadar doğru bilemem ama benim kızım solda sol kasığıma arada çok ağrı giriyo ve hep solda toplaniyo