Kimyon 34Gizem aile hekimliğinde verdim oda çom geç çıkıyor hatta bugüne yetişmeyebilir bile dedi ama inş. Çıkar
Kimyon 34Gizem inş. Hayırlı bir haber alırsın rica ederim rabbim herkese yaşatsın bu heyecanı bende kan verdim. İnş. Herşey yolunda gider.
058elf Kimyon zor heyecanlı bekleyiş oluyo bunlar bende bir gün beklemek zorunda kalmıştım inşallah yarın güzel haberi alırsın canım Rabbim isteyenin kucağını boş bırakmasn 🤗🌸
Kimyon 34Gizem e nabız dan bakmaya çalışıyorum ama hiçbişey çıkmıyor barkod vermedi bu sefer neyse akşam uğrıcam artık
058elf Kimyon sonuçlar çıkmadan gözükmez canım doktorun e nabıza yüklemesi lazım yani sana yarın dediyse yarın anca girer hatta geç bile girebilir
058elf Kimyon inşallah canım dua et hayırlısı olsn her şeyin 🤲🏻 ben testi yaptığımda 5 sn içinde belli olmuştu 2 çizgi de daha diğeri koyulaşmadan öbür çizgi de silik bi şekilde çıkmaya başlamıştı
Kimyon 058elf ay benimde öyle oldu hatta t mi c mi koyulaşcaktı önce diyordum t koyulaşmaya başladı en fazla 3 dk içşn de ikisinde hemen koyu oldu 🙏
minikkkkkk Kimyon aile hekimligine verdinse evet yarın cikar anca canim ben direk hastanede vermiştim zman gecmek bilmez simdi sana 😊
Kimyon minikkkkkk ay hiç geçmiyor 4.30 uğra dedi gidicem bakalım bir kere daha gitmiştim öyle çıkmıştı 🙏 dua edin ltf zaman geçmiyor idrar da çıktı ama hiç emin olamıyorum