Sermec27 Kkubraaa evet hayırlı olsun kan verin inşallah saglıklı bir sekilde devam eder gebeliğiniz 🥰
aybars19- Kkubraaa tüylerim diken diken oldu canim benim heyecanini paylasmak istedim hayirli olsun ben burdayim diyor seninki haftasonu kan vermek icin ozel hastane tercih etmek istemezsen bir test daha al yap yine cikarsa %100 bebisini oksa insallah🤲
Kkubraaa aybars19- canim 2 senedir yapmadigim kur gitmedigim doktor kalmadi catlatma ignesi denedim rahim filmi cektirdim bu ayda olmazsa gidip asilama yaptiracaktim Rabbim nasip etti cok şükür suan sevincten ağlıyorum😍😍
Yeppudaa aybars19- ya innairmisiniz ayni seyleri yasadik bende resmi tiklarken boyle heyecanlandim. Bir melek daha geliyor 🥰 onlarin mutluluguyla mutlu olmak n ekadar güzel. Rabbim isteyen herkese versin inşallah. 🥰 @Kkubraaa
aybars19- Kkubraaa çok sukur bin sukur cok mutlu oldum canim burda bizim yazilarimizi okuyup umut bulan herkese selam olsun insallah onlarinda biran once tutar onlarinda paylasiriz sevinclerini❤ Allahim tamamina erdirsin kucaklarimiza almayi da nasip etsin🤲
vuslatim34 Kkubraaa var canımm hayırlı olsun 🌸 . Seni buralarda görüyordum hepp dua et banada nasip olsun çift çizgiyi görmek 🤲🏻