Marguerite Anne adayları merhaba. Ben 15. Haftamın içindyim yaklaşık iki haftadır baş ağrıları yaşıyorum yaşayan var mı aranızda da normal mi acaba nedeni nedir anlayamadım 🙁 ?
Halimeucm Marguerite bende 15 haftamin içindeyim ayni durum bendede var birkac gündür ama nedenini bende bilmiyorum..
Yaya123 Marguerite benimdw bas agrisi var artik baglamisim tülbentle hormonel diyorlar cekcez artik kolonya basinca bezle biraz iyi geliyor ama 1 saat sonra ayni 😬
Marguerite Kızlar bende doktora yazdım bugün normal değil geçmezSe nöroloji uzmanına gözük yazmış korktum öyle deyince acaba verdikleri vitamin ilaçları yan etki yapıyor olabilir mi sizde içiyormusunuz ne dersiniz 😕 bende biraz ara vermeye karar verdim bakalım geççek mi ağrı😕 dorukayra Tgbcglr Yaya123 Halimeucm
dorukayra bende aynı durumdaydm kızlar bizde 16+2 olduk bu ara pek.yok ama çok yaşadm baş ağrısı 14 15 haftalarda
Tgbcglr 17+5. Haftalik hamileyim bende 2 haftaya yakin cektim simdi ara ara oluyo. Doktoruma sordum vücud bebek icin fazla kan ürettiği icin bas ağrısi yapa biliyor mus minoset verdi. Onuda dayanamayacak kadar olunca içiyorum.
dorukayra Marguerite aa ben doktoruma sormqmstm ama normal gebelikten dolayı kan akışına bağlıyms dye üstüne düşmedim çok fazlamolunca parol içtim 2 defa sadece ama doktorun öyle dyosa bi uzmana danış o zaman cnm.benm geçti ama eskisine oranla
Marguerite dorukayra benimde kafam karıştı şimdi bakayım vtaminleri içmeyince geçerse ondandır deyip doktora söyleyeym en iyisi bende geçmezse gideyim 🙁
Marguerite dorukayra bende vitaminlerime ara vericem bakalm geçmezse gidicem canım çünkü ilaçlara başladığım hafta başladı baş ağrımda yan etkiden şüpheleniyorm emin değilim ama bakalm 🙁( insanın motivasyonunu düşürüyor ya baş ağrısı keyfim kaçtı😔
Kbr Bizde 8. Haftadayiz 1 hafta cok bas agrim var migren hastasiyim da dr sordum parol dedi ama benim agrimi kesmez baska oneriniz var mi
Marguerite Kbr hiç bilmiyorum ki migren için canım karanlıkta sakin uzanmaya çalış ışık rahatsız ediyor diye biliyorum sadece 🙁
dorukayra Marguerite dediğin gibi yAP cnm vitaminlerdem de olablr belki çok da kafaya takma düzelir cnm
Deniz14 Kızlar head stick diye bir şey var bitkisel hamişler kullanabiliyo baş ağrısı için bire bir 👍🏻