Mihrmah03 Ovulosyon tesetlerim böyle kizlar yumurtlamami ve bugün sabah beyaz akintim oldu normalde akınti olmaz benim https://imgyukle.com/i/IZmVu8
mommyjean Mihrmah03 bence yumurtlama var ama bildiğim kadarıyla çatlama olduğunu anlamakı için yarından sonra silik çizgi olması lazım
Herbisey Mihrmah03 meraba canım yumurtlama öncesi, yumurtlama ve çatlama günleri mutlaka değerlendirilmeli diye biliyorum ben öyle yaptım araştırıp ve beklemedeyim
Mihrmah03 mommyjean çatlama günleri değerlendirilecek acaba ben hep yumurtlama günleri değerlendiyorum kaç ay ama olmadi 🤷♀️
mommyjean Mihrmah03 birkaç güne muhakkak çatlar iki günde 1 değerlendir zaten sperm 3 gün yaşıyor illa çatlama günü şart değil bence
Mihrmah03 Herbisey bu bilgi için Teşekkürler 😊 ben dün değerlendirmek bu akşam başlasak olurmu tutarmi acaba
Beyza070707 Mihrmah03 bugün ve yarın değerlendirin bence ben sadece çatlama olduğu gün değerlendirebilmiştim şuan 7. Haftadayız inşallah güzel haberlerini alırız 😇
Mihrmah03 Beyza070707 çok sevindim rabbim sağlik sihatla büyümeyi gelmeyi nasip etsin inşallah 🤲 çok istiyoruz bizde nasip olmadi bir türlü inaşallah bu ay nasip olur sali günü doktor genel muane için gitmeyi düşünüyorum adete 2 hafta kaldi bakalim
Beyza070707 Mihrmah03 yumurtlamadan 10 gün sonra öğrenmiştim ben hamile olduğumu inşallah sende alırsın bu güzel haberi 🥰😍