Erkekannesi1 Gunesozby hıçkırık o 😄 bebeğinizi hıçkırık tutuyor anne karnında bebekleri çok hıçkırık tutar benimde ilk öyle korktum interneten baktım hıçkırık yazıyordu doktoruma sordum oda hıçkırık dedi böyle bi başladı mı 2-4 dakika arası ekimi hatta parmak uçlarımı karnına koyunca daha net hissediyorum😊
Gunesozby Erkekannesi1 ay öyle valla bugün hiç durmadi zaten bi hizli hizli art arda oldu sonra biraz geçti geri geldi tuhaf bişeydi elimi koydum hissettim korktum dedim acaba ne oluyo😊
Erkekannesi1 Gunesozby evet bazen hiç durmuyolar benimkini günde 3 kere falan hıçkırık tuttuğu oluyor 😄
Erkekannesi1 Gunesozby yani benim bildiğim kadarıyla öyle ard arda peş peşe atar 2-3 dakika sürer bazen bu hıçkırıktır endişenleme yine de doktoruna sor
Haticeee1 Bende bebek tekme atiyor gibiydi, daha cok ufak imkansiz boyle bisey. Sizin anlattiginiza cok benziyor, bendeki sorun gazdi 🙂)
ayse6161 Bebek hiçkırıği 😁Genelde obur bebişlerde oluyor fazla yediginde cıkarmasına yardımcı oluyor arti nefes egzerzisi de yapmiş oluyor bilim adamları bunun bebek icin guzel ve sağlıklı olduğunu söylüyor😁😁maşallah bebişine üzülme kötü bişey değil ama yinede doktoruna sorabilirsin😊😊
Gfrn Gunesozby bebek o canım ilk öyle hissediyorsun sonra artıyor ve tekmelere ya da oynamalara dönüşüyor bebeğini hissediyorsun ara sıra hafif parmağınla vur bekle o zaman da yapar bende oluyordu 🙂 birde çikolata yediğimde çok oluyordu
eti Uzun zamandir kasiklarimda nabzimi duyuyorum ben. 22. Haftadayim. Bir sorun gibi gelmedi bana, rahat olun🙂