Papatya3 Lebis6 evet canim , sana da tavsiyem basla erken diye dusunme. yikamak, utulemek bunlar da zaman aliyor. gunlere yayarak yap cok yorulmadan. sonra da yerlestirirsin guzelce. 32den sonra agirlasiyo biraz.
Lebis6 Papatya3 aynen canım öyle yapmaya karar verdim yavaş yavaş günlere yayarak yaparım artık kafam rahat olur hem 🤗
sinber Lebis6 bu arada naçizane tavsiyem ilk önce kısa programda deterjan ve yumuşatıcı koymadan soğuk suda yıkarsanız hem çekmez hem solmaz snr normal yıkama yaparsınız
1PrensAnnesi Lebis6 yap cnm yap erkenden yap ben 32de yapıp koymuştum valla sonra nefes alamıyosun iyikide erkenden yapmışım dedm bir tek nevresimlerini ağız bezlerini son zamana bırak oda toz ve havdan bebek alerji olmasın diye
Emel0108 aysedemirucar ne guzel bebegının alısverısını yapmıssın müsait durumdaysan kendi eksiklerinide ayarla canım gecikmeden çünkü her gebelikte erken doğum riski vardır allah korusun tabii ama bavulunu hazırlamanı öneririm. Ben bunları ilk evlendiğimde eltim için söylemiştim 5 aylık gebeydi ve hazırlıklarına başladık 6 aylıktı bavulunuda hazırladıgımızda 7. Aydada doğuma gitti 🤷🏻♀️ Meğer bebeğin eşi aşağıda tutunmuş eş düşünce bebede gelmis simdi 2 yasında kızımız 😌
aysedemirucar Emel0108 yaa korktm şimdi bak evde de öyle iş güç peşindeyim yatıp oturdgm yok sil süpür sil süpür kısır döngü ama en kısa zamanda yapaym haklısınız ne olur ne olmaz çok teşekkür ederim ilginize 😘😘
busrasentas Lebis6 30. Haftada yıkayıp ütüleyip kaldırdım iyi ki öyle yapmışım çünkü 30 dan sonra bütün ağrılarım başladı ağırlaştım. Çantamı bile 35te falan hazırlayabildim. Tavsiyem erkenden bütün işlerinizi halledin sonra zorlanıyor insan 🤷🏼♀️
Gayeninannesiyesim Lebis6 30.haftamda yıkadım utuledim şuan 32 haftalığım daha çanta yapmadım ama en gec 2 3 hafta içinde tamamlarim
Emel0108 aysedemirucar faydalı olduysam ne mutlu her zaman kafamdaki işleri bi an evvel yapmayı severim hem kafam rahatlıyo hemde hiç acele işim olmuyo bakmayın bu acele iş insana çok zarar ettiriyo maddi olarakta çünkü o an o telaşla atıyorum bı pıjama alıcak olsanız para hesabını yapamazsınız buldugunuzu alırsınız o telasla çok stresli bi durum oluyo zaten. İnşallah yavrularımızı vakitlice sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız hayırlı evlat olsunlar herseyden önce 🤲🏻🥰
minnoscan Lebis6 35teyim hala yıkamadım ütülemedim çantam hazır değil🤷🏻♀️Acele etmeye gerek yok sonra yapcak iş ararım🌸 Kiloya dikkat ettiğiniz sürece hamileliğin bi zorluğu yok bence çok şükür ben bi sıkıntı yaşamadım henüz🧿