Gul-akb-2018 Kızlar 27 haftalık gebeyim dün rahim ağzı kısalığı ile yatış yapıldı erken doğum riskim var benim gibi olup haftaları ilerleyen veya doğum yapanlar süreç nasıl
Duru999 Gul-akb-2018 Allahin izniyle sag salim vakti zamaninda gelsin. In se Allah 37.38 gorursunuz. Burda o kadar okudumki sizin durumda olan cok bayan var. MasAllah hepsi sag salim vakti zamaninda dogurdu. Hatta 40 kadar giden oldu simdide bebek dogmuyor diyordu) Allah sizede nasip etsin. Stress yapmayin Allaha hevale edin. Surekli yatin dinlenin
Cnsuyakan Gul-akb-2018 geçmiş olsun cnm benimde hamileliğimin başından beri rahim ağzı yetmezliginden şüphelendi doktorum çünkü bir kaybım var o yüzden hep yürümek yasaktı çalışıyordum işi bile biraktm ne market ne pazar sürekli evdeydim 33. Haftada bebise alışveriş yapayım diye biraz gezdik rahim ağzım hemen 1.8 e düşmüş tabi kasilmalar sancılar da eşlik etti ama durdurdular çok şükür şuan 35+2 yiz ama rahim ağzım çok kısa artk hiç kalkmiyorum nerdeyse hep yatıyorum yapabileceğin tek şey sürekli yatmak ve vajinal progestan ise çok yarıyor
Deletedmom412 Gul-akb-2018 bende senin gibiydim her hafta nst gel dedi sancılarına bakalım eğer sancıların görünürse yatış yaparız dediler 2 haftada bir dedim gidicem en son geçen hafta gittim bu hafta gitmedim pazartesi gene gidicem ilaçlarım bittiği için devamlı gitmek istemiyorum çünkü her hafta gel diyor benimde rahim yetmezliği var 32 üstü olması lazımmış benimki 24 altı 29 haftamda öğrendim ilaçları kullanıyorum çok şükür 32 haftama kadar geldim progestan magnezyum verdi ben sadece progestanı kullanıyorum
Havvaseycan Canım benim çok çok kısa idi 1.3 du şuan 34+4 uz ikizlerimle Allah’ıma çok şükür hep yattım ama
Esravebebekleri Havvaseycan benim de ikiz şu an 29 haftalık olduk. 16.haftada serklaj yapıldı. Ama ara ara vajinadan bişey çıkacak gibi hissediyorum biraz da ağrı oluyor öyle olurken. Siz böyle bişey yaşadınız mı acaba
beyza-guven banada rahim ağzı kısalığı var denildi 2,3 cm dedi alttan progestan fitil verdi sabah aksam kullanıyorum tuvalet harici kalkmiyorum 23+3 um çok korkuyorum 2 hafta sonra bidaha kontrolum var
beyza-guven Deletedmom412 insallah 🙏kötü dusunmek istemiyorum arasririyorum surekli guzel ce dinlenirsek yatarsak uzayabiliyomus öyle okudum yani
Deletedmom412 beyza-guven kesinlikle kötü düşünme Allah’a bırak sadece emin ol şifayı veren Allah verende alanda Allah doktorlar sadece aracı böyle şeylerde Allah’a bırak olmuş say araştırma psikolojin bozulur bende çok şey araştırdım en ufacık şeyi araştırıyordum psikolojim bozuldu en sonunda