Tugba78 Merhaba kizlar bebeginin karin cevresi 3hafta ileriden giden varmi herhangi bi sorun olur mu 20+5.haftamdayim
Sinemarslannnn Tugba78 benim 2 hafta kadar önde maalesef şekerim hep sınırda diet verdi doktor sen şeker yüklemesi yaptırdın mı peki
ikibebelianne Tugba78 şekerden olabılıyor canım benimde sekerim var haftasıyla göbek cevresı uyumlu ama kontrolde hep göbek çevresıyle auyuna bakılıyor artma var mı şeker etkılemıs mı dıye
ozgemelantunc Sinemarslannnn benimde 2 hafta ileride ama doktor her şey normal dedi şekerle mi ilgiliymis ben yükleme de yaptırmadım 🙄
Tugba78 Sinemarslannnn 20.haftamdayim seker yuklemesi yaptrmadi daha drum herseyim normal cikti dr umda birsey demedi ama ben verdigi kagitta gordum merak ettim
Sinemarslannnn ozgemelantunc evet cnm benim doktorum göbek kısmı için şeker yüzünden dedi ki zaten şekerim de var diğer bütün ölçümler haftasına uyumlu
Sinemarslannnn Tevhidehli1 yok suyum her zaman ideal bu durumu da yeni yaşamaya başladım bu ay ki kontrolde tesbit edildi