Baybymucize sagsbry 6aylık hamileyiz diye düşünüyorum canım 6.aya girdik farklı bileni var mı bilmiyorum
Baybymucize Bibliophilia-1991 sağlıkla gönlüne göre Doğum olur inşallah bende riskli olduğum için belli değil
Baybymucize Hifask44 inaşşah bende de çıkmaz şeker bende 13kilo aldım 24.haftaya kadar ama sürekli yatıyorum 😔
Hifask44 Baybymucize inşallah canm ben 3.5 kilo aldım sadece 25 haftadayım ama ben Doğumdan önce zaten biraz kiloluydum o yüzden
Esmaaaaaaaaa Bende subatta doğum yapack bebeğime kalp hastalığı var denildi detaylı da dünya başıma yıkıldı byle olan var mı
Baybymucize Esmaaaaaaaaa canım çok üzüldüm benmde çok riskli geçiyor kalbinde beyaz leke olanlar Doğuma kadar geçebiliyor Muş canım öyle birşey mi
mavikelebek_ Baybymucize 24+1 serklajlıyım bende İnaşllh zamanında sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız benimde oğlum olcak 🤗
Baybymucize mavikelebek_ inşallah zamanında alırız sağlıkla canım dayanacağız bebeğimiz için ben sürekli yatıyorum sendr yatarak mı geçiyor ilk gebeliğim olduğu için çok korkuyorum
Ght Ben de 26+2 idrar yolu enfeksiyonu dışında sorun yok şükür bı de ıdrar kaçırma oluyor bazen tuvelete gitmeden önce ya da hemen çıkınca sizde de oluyor mu kızlar??
Baybymucize Ght bende de enfeksiyon var bol su içiyorum ama düşmedi rahim ağzıma amaliyat olduğum için sürekli kan veriyorum yükselememesi için
mavikelebek_ Baybymucize malesf cnm sürekli ayaktayım 2 buçuk yaşında bir kızım var fazla dinlenemiyorum kızım 29 haftalıkken doğdu rahim ağzı yetmezliğinden bilemedik ilkinde 2. De hemen serklaj oldum
beyza-guven Baybymucize bende 23+3 um ve rahim ağzı kısalığı ve hunilesme var dedi doktor ayrıntılı ultrasonda yatıyorum oylecd sadscs tuvalet icin kalkıyorum progestan fitil olarak sabah aksam aliyorum rabbim sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayi nasip etsin onlara bisey olmasin 🙏
Ght Nesrincente aynen valla orda mi yatsam diye düşünüyorum bı de eşim her ayağa kalkınca nereye diyo bikmadin mi artık sormaktan adres belli diyorum 😁
Mehtapakgl Baybymucize ben yaptırdım canım gebelik şekeri çıktı. 3 gündüz diyet yapıyorum günde 9 kere kan şekerimi ölçüyorum. Eğer istenilen değerlerde ise böyle devam edeceğim. Olmazsa insülin başlatacak doktor.
Minnaki_beklerken Baybymucize ben de serklajliyim erken dogum riski var. Normalde 6 subatta gorunuyordu dogum. Bugun itibariyle 27 haftalik olduk elhamdulillah 😊 İnsallah saglicakla kolayca vaktinde kucagimiza aliriz yavrularimizi 🌸