dilaradurmazz Yoyko Elegance Travel Sistem Bebek Arabası 3 in 1 Siyah Rose bebek arabasi kullanlar memnun mu hepsi burada da 2800 sen 1200 TL’ye düşmüş kızlar sizce nasıl bı de kiwi markası varsa sizce hangi marka iyi
Ozge0634 dilaradurmazz yoykoyu bende çok araştırdım yorumlar falan çok güzel bende onu almayı düşünüyorum
Buss_ dilaradurmazz bende yoyko ultimate beğendim indirimde kaçırmak istemiyorum ama bir yandan da kullanan var mı memnun mu diye araştırıyorum. Diğer modellerinin yorumları genel olarak iyi fakat bu modelle alakalı yorum bulamadım açıkçası kafam karıştı🙄
OA3905 dilaradurmazz Ben 2 ay önce hepsiburada dan indirim fen yoyko hotmom aldım çok araştırdım marka olarak oldukça iyiler aldığım araba dan da çok memnunum
dilaradurmazz Ozge0634 bende beğendim canım baya da indirime girmiş de kararsız kaldım su an nasıl yapsak ki ☺️☺️
Ozge0634 dilaradurmazz bende kararsızım şuan almasam bile bu markayı alacam onda karar kıldım ama daha Doğuma 3 ay var alıp Eve koymak istemiyorum
dilaradurmazz Ozge0634 anladım canim bende indirimdeyken aliyim dedim dence fiyatı gerçekten o fiyattan mi düşmüş canım
Sareka dilaradurmazz yoyko city aldım ben Trendyoldan bir tık daha pahalı aralarında bir şey yok. Videosunu izleyin isterseniz youtube da çok güzel anlatmışlardı.
Sareka dilaradurmazz Trendyol değil Hepsiburadadan yalan söylemiş gibi hissettim kendimi, düzelteyim 😅 rica diyorum hayırlı olsun 🌸