Fatmanurkor94 Omay0707 normal bı ortamda cekın bence ısıktan dolayı da boyle gorunuyor olabilir ama adet gecmısse bunlar genelde yanıltmıyor dogru cıkıyor
haziranin25i Omay0707 ben hayalet çizgiyi koyu olan çizgiye çok yakın gördüm. Erken gebelik testi alabilme durumunuz varsa erken gebelik testi alın bence 💜
Maria9 Erken gebelik testler var onlardan al bence için icini yemesin daha net sonuç verir en azından
Fatmanurkor94 Omay0707 kan verın en ıyısı cok yenı oldgu zaman cok cok silik cıkıyor ben bı keresınde yok dıye koydum aksam tekrar baktım kurumus ama cızgı vardı kan verdım ve hamılelık cıkmıstı
Busra_74 Omay0707 yüksek ihtimalle çok yeni 😍 çok silik de olsa duyarlı testler bunlar yüksek ihtimalle hamilesiniz en yakın zaman da kan verin ❤️ Şimdiden tebrik ederim
2pasaannesi Işığa tuttuğunuz için içindeki plastik gölge gibi gözüküyor. Ben çizgi göremedim, hayırlısı olsun hakkınızda.
Hlymstf Acil yardım dün beta verdim 850 cikti adettim 8 gün gecikti ve hala adet sancim var sizce normal mi ve kese görünmedi
Hlymstf Lütfen acil yardım edin beta 850 çıktı dün verdim kan testi adeetim 8 gün geçti ve hala adet sancim var aynısını yaşayan varmi
Happybsrn Hlymstf sakin ol😀 8 gün olmasına rağmen değerin iyi tabi bilenler daha iyi yorum yapar ama burda öğrendiğim kadarıyla değer 3000 lerde olunca kese görülürmüş