Mervebilgin Nurdaaann kaşıntıyla birlikte döküntülerde var mı yani ben 33. Haftadayım ama doktor verse kortizon anında kullanırım çünkü gerçekten dayanamıyorum artık 1 haftadır bu durumdayım doğuma kadar ne yaparım bilmiyorum
52- Mervebilgin tirnaklarinla kasima demisti kasidikca yayiliyo. Kıyafetimle kasiyodum ama yine de yara oluyodu .. yaralar iyilesti ama ara ara kasinti vuruyo ilaclarim bitti. Kortizon bebege zararli diye vermiyodur doktor
Nurdaaann 52- bende bir çok krem ve hap kullandım ama geçmedi hiçbir şekilde kortizonu da az önce vurdurmak için gittim hastaneye acildeki doktor vurdurma deyince geri çıktım vurdurmadan kendi doktorum vurdur dedi ama içim rahat etmesi kortizon olduğu için
52- Nurdaaann Allerset ilac hametan krem ve eczanede beyaz kirec gibi bi karışım hazirlatti karisimin icinde neler var bilmiyorum ama doktora sorun mutlaka
52- Nurdaaann aslinda resim cekmisim receteme karisimin isimleri var orda ama nasil gondersem size burdan gonderemiyorum
Nurdaaann 52- eczacıma sorarım mutlaka cildiyle doktoru sağolsun hiçbir şey yapmadı kortizon verdi sadece inşallah eczacı bilir ve yapar artık dayanamıyorum çünkü her yerimi parçaladım morarttım
52- Mervebilgin dokuntuler gecti evet yara etmistim kendimi suan 30 +5 haftaligim 23 haftalikken den beri cekiyodum simdi gecer yarin gecer derken bigun doktor kontrolumde doktoruma gosterdim cildiyeye git hemen dedi
Mervebilgin Nurdaaann bana da cildiye doktorunun verdiği ilaçlar hiçbir işe yaramadı acaba eczacı direk doktor yazmadan verir mi bu ilaçları
Nurdaaann Mervebilgin bana da hiçbir işe yaramadı berbat durumda vücudum eğer reçetesiz alıncak ilaçlarsa verir diye düşünüyorum