Hmlayse Kızlar şu ana kadar hiç mg içmedim ama iki gündür felaket alt baldırlarım ağırıyor acaba mg eksikliğimi eczaneden alıp içsem olur mu sizde de oldu mu mg iyi geliyor mu ?
ssnnmmm Hmlayse doktoruna danışmadan kendi başına ilaç alıp içmemelisin çünkü mg içeren pek çok ilaç var hepsi hamilelikte kullanıma uygun değil
Tgncr05 Hmlayse gerçekten etkisi oluyor ağrıları hafifletiyor ama bende bu zamana kadar kullanmadım artık ağrılarım çoğaldı ama halâ kullanmıyorum onun yerine maden suyu içiyorum oda rahatlatıyor biraz🤗
Dilanilngi Hmlayse ne kadarlık hamilesiniz doktorunuza danışın o sırada sodayı günde iki kere için biraz rahatlatıyor
Burcinisp88 Hmlayse ben hamileliğimin başından beri magnezyum kullanıyorum. Daha doğrusu her zaman kullanıyorum. Hamile olduğumda da bırakmadım. Doktorum da devam et bi sakıncası yok aksine faydası var dedi.
Tuagca Merve8494 ben 5 te ua da 6 da basladim , sen bi sor yine de . Atlamis olabilir . Kalsiyum ve magnezyum kullaniyorum su an . Ileride kramplarin olmasin .