bigunanneolucak 4 gün once kontrolde bir tane 15 mm e yakın büyümüş yumurtan var demişti doktor ilişki önerdi. Bende doktordan geldiğimden beri test yapıyorum ama hiç pik olmadı. Acaba yumurtam büyümeden sönmüş olabilir mi ? Lütfen yardımcı olur musunuz
Happybsrn bigunanneolucak iyi de 15 mm yumurtanın pik yapacağını düşünmüyorum çünkü bn yapmıştım pik değildi doktor 20 mm oldu dediği gün yaptım pikti yine de yanlış bir bilgi olmasın 😀
balperisi_71 bigunanneolucak benimde 15.gunu 18mm yumurtam vardı çok iyi dedi doktorum ama olumlu olmadi nedense
Fatmatt bigunanneolucak henüz çatlamamıştır. Adet gününüze kadar gün aşırı ilişkiye devam edin derim. Ben öyle yaptım. Bakalım tutacak mı
Fatmatt bigunanneolucak yaptırdım ben 14 mm oldu klomenle ama bende 4_5 tane vardı en büyüpüp 14 mmm idi Bir gün sonra iğne yazdı oldum iğneden sonra 36 saat içinde ilişki önerdi sonra dört gün peşpeşe önerdi ondan sonra gün aşırı. Akabinden gebelik testi pozitif çıkarsa ya da adet olursan gel dedi İki gündür pozitif çıktı pazartesi kan vereceğim. İğneden sonra 14.gün bugün inşallah güzel sonuç alırız beraber kardeşim
bigunanneolucak Fatmatt 14 mm benim doktorum neden iğne önermedi acaba ? Bilmiyorum ya morelim bozuk. İnşallah güzel haberler alırsın canım benim ☺️☺️
Fatmatt bigunanneolucak belki gerek görmemiştir canım ben çok ısrar ettim de😁 Doktorum da çok sabırlı kurban olduğum
bigunanneolucak Fatmatt benim çatlama sorunum yok daha once hiç iğne kullanmadım kendiliğinden çatladı belkide ondandır 😊
Hducjsks bigunanneolucak benim 4 yumurtam vardi 2 sagda 2 solda 19 20 cm di dedi doktor kemdi catladi zaten
bigunanneolucak Happybsrn hayır canım öyle değil. 4 gün once 15 mm di ee günlük 1mm yada 2 mm büyüdüğü düşünürsek diye bugün yarın pik olması lazım ama hala pik olmadı o yüzden
Candan_35 bigunanneolucak benimde bu ay yumurta takibi yapildi doktor milimini soylemedi 14 gunu cagirdi eger catlamazsa igne yapcam dedi gittigimde catlamisti o haftayı degerlendirdik adetimden 1gun gecti silik cizgi cikti kan vercem bende.daha buyur merak etme havucu hasla hergun suyunuda ic havucuda ye faydasi oluyo onunda allahin izniyle icini ferah tut canim 🤲🤲