Buradan mezun olalı 5 ay 25 gün olmuş bile 🙈Geçen sene hamile öğrendiğim günden doğum yaptığım güne kadar saat başı girer çıkar okurdum formları 😀 ya peki ana menüde ki sayacı ? 😀 vakit geçmek bilmiyordu.. geçen sene bu günler 11 haftalık felandım yaşayan bi ölüydüm resmen 7 haftalıkk başlayan bulantılar 15 haftaya kadar sürdü yemek yemeği boşver su içemez mi bi insan ? Yemek dediler mi içim bulanırdı resmen.. insanın miğdesi boş olursa kusmak istermi istiyomuş.. 😅 ee sonra sonra düzelmeye başladım ama yinede kısıtlı hep içimde bi korku vardı yesem direk kuscam diye 😁 her ay kontrole gidiyorduk bu pandemi çıktı 31haftalık iken gittik acil olmadıkca gelmeyin dediler 😁 38+1 de gittik suyu azalmış hareketleri azalmış 2 gün snra tekrar gel dedi gittik suyu iyice azalmış kalıyorsunuz bugün dedi🙈3cm açılma ile başladı 5saat hiç ilerleme olmadı sezeryana alındım 😊 spinal anestezi yaptılar.. ameliyathane buz tirtir titriyorum heralde korkuyorum sandılar sakinleştirici vurdular bana 🤣 ben uyumuş kalmışım gözlerimi bi açtık yanağımda papatyam 13.05.2020 ♥️ çok şükür bin şükür Allahım isteyen herkese nasip etsin.. benim meme ucum olmadığından bebeğim emmemedi ama gögüs ucu emeye başladı ve alıştı gitti hala gögüs ucu ile emiyor 🤣