Lulum Hanımlar selam bu hepsi burada da ve Trendyol gelen indirimlerden hangi ıslak mendil ve bebek bezi almalıyız sizce yeni doğan için uni mi tercihler sleeyp den yanamı
insan_insan Lulum hepsiburadadan sleepy natural 12li aldım iki koli 60 TL idi en ucuz orda içeriği temiz. Üni Baby içeriği değiştiği için artık temiz değil maalesef
minikbebeklerim Meriwa unibaby içeriği değişti maalesef artık saf değil. Bende 2 buçuk yoldur kızıma hep unibaby kullanıyordum stok yapmıştım ama en son aldığımın içeriğinin değiştiğini farkedince sleepy yenidoğan aldım.
Deleted5544 sleepy yeni doğan harika 4 aydır kullanıyorum cok cok memnunum molfixi de denedim ama cok kuru ve küçük
Meriwa minikbebeklerim olabilir ben memnunum zaten sadece dışarda kullanıyorum pamukla siliyorum evde hep
ssnnmmm Meriwa dışarı çıkarkende pamukları ıslayıp vakumlu saklama kabına koyacağım zaten kış bebeği olacak mecbur kalmadıkça dışarı çıkmayız hele ki şu virüs döneminde
Meriwa ssnnmmm hiç de öyle olmuyor valla dayıyorsunuz ıslak mendili ilerde anlarsınız herseye yetişemeyince kucak isteyince o uyuyunca uyumanız gerekicek ev işleri bide çalışıyorsanız oda eklenince daha iyi anlarsınız beni dilerim dediğiniz gibi yaparsınız
Lulum ssnnmmm bizimde öyle 23 haftaya girdik sağlıkla sıhatla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim inşallah