seda30 Selen01 her gun daha iyi oluyorum ama sanirim en iyisi normal dogum o an orda olup bitiyor bu nedir bitmiyor cilesi 😬 ama cok sukur 5. gunum dah rahat oturup kalkiyorum ☺️
neslihann87 seda30 15 gün sonra hemen hemen tamamen iyleşmiş olursun yani☺ben 2.gün eve geldiğimde süpürgeyi açıp süpürebilirdim yani o derece iyi hissetmiştim
seda30 neslihann87 sizin gibilere masallah ya forumda bir cok kez okudum 2. gun ayaga kalktm diye benim bugun 6. gunun hala sizliyorum 😬 ama cok sukur sizin 2. gununuz gibi belki olabilirim 😬
neslihann87 seda30 inşallah ama ağrı kesicilerle öyle olmuşum 4.gün etkisi gidince nerden geldiğimi anlamadım😂
seda30 neslihann87 ahahahahha bende ağrı kesici kullandım ama aslında hiç ağrım olmadı bugün içmeyi bıraktım
AlpCinarim Ozlemcigimmmm seda30 benim doktorum genel.anestezi önerdi, ben de kabul ettim.. hayırlısi bakalım..Haftaya sezaryen olacagim
seda30 AlpCinarim aa şaşkınım çünkü nerdeyse hiç bir doktor önermiyor özellikle virüs yüzünden hatta bir arkadaşım ameliyathaneye gidene kadar direnmiş genel olması için ☺️ genel ya da spinal allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin