Hamileyim-mutluyum Kızlar merhaba geceleri sürekli sağa sola dönüyorum 13 haftalık hamileyim belim ağrıyor sorun olur mu çok sık dönmek sürekli aynı pozisyonda uyuyamıyorum
Meriwa Hamileyim-mutluyum tadını cıkarın böyle uyumaların hiç bişey olmaz ilerleyen dönemde de sağa sola yatıcaksınız zaten ☺️
Gzlgzl Hamileyim-mutluyum bende ay I haftadayım bende aynıyım bazen sırt üstü tüm gece yattığım da oluyor cünkü en sevdiğim şey oyle yatmak ileri hafta için sırt üstü sıkıntılı ama sağ sol dönüş sıkıntı dedık zaten büyüdükçe donmelerinde yavaş olacak
Duru999 Hamileyim-mutluyum Allahin izniyle 30lari gor o zamanda donemiceksin😃 resmen o tarafdan bu tarafa donmek icin destek aliyorum cok zor) ama Allahin izniyle gececk hepsi sag salim alalim kucagmiza amin🥰
Eserekliruhalim Hamileyim-mutluyum bol.bol sirt üstü ve yuzustu yat ilerdr saga sola yatmaktan bikacaksin 🤣
Meriwa Eserekliruhalim doğurunca yüz üstü yatmak istedim göğüslerden yatamadım 🤦♀️ En azından sırt üstü yatabiliyorum 2 ay oldu da anca yüz üstü yattım cok özlemişim🤣
Eserekliruhalim Meriwa sorma ya bende ayni duz yatinca nefes alinmiyo suan zaten bi ciksin cocuk sirtima kiyak geccem 🤣🤣
Kck Hamileyim-mutluyum Şu an küçük daha yüz üstü bile yatıyordum ben o haftalarda. Zaten karnınız büyüdükçe o kendine dikkat ettirtiyor :)
Gzlgzl Ben suan drdayım bizzat sordum hiç bişi olmazmış canım bende yüzde yüz demedi ama kıza yakın dedi bakalım hayırlısı
Zeyyno_ Hamileyim-mutluyum Bence şu an uykunn tadını çıkar bişey olmaz cnm ben 34+4haftalık hamileyim hiç rahat uyuyamıyorum sağ sol sağ sol artık kalçam ayağım hangisinn üstüne yatsam o tarafım ağrıyor 🥴🥴🥴