IincciI Bir şeyi 40 kere söylersen olur derlerdi 🙈 Şuan hastanedeyim doktorum yatışımı yaptı. Bana ve prensesime dua edin lütfen annelerim 😌💕🌸🙏🏼
Merve1656 IincciI yaa seninle aynı hafta aynı gündük😍 sancın falan mı geldi Allah’ım bana da dua bende artık doğuriimmm💕🤩
Prenses58 IincciI aynı haftadayız umarım bende bebişim kucagıma alirim sancın nasil sıklaştı canim seninle aynı sorunlarım var ara ara sancı giriyo
Dumannn IincciI ayy bende 37+4 deyim. Dogmasını cok istiyodun konuşmuştuk 😍🧿 benimde grce basladı ufaktan sancılar bı kac gune bende dogurmus olurum 😂 saglıkla kavuş inşallah🤲🏻
Merve1656 Prenses58 adet ağrısı gibi mi böyle, bende de oluyor ara ara sancilar saanki adet olucakmisim gibi 😒 ama gelen giden yok 🤣
Prenses58 Merve1656 evet canim adet ağrısı gibi ama sık değil bu yalancı sancılardan dolayı gerçek sancıyı anlamıycam diye korkuyorum valla
sedasuzan IincciI hadi bakalm hayırlı haberlerini bekliyoruz sağ salim kucağına alırsın inşallah canm normal mi olucak
seda30 IincciI benimde yatisim yapildi ☺️ dogumu bekliyoruz allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin
seda30 Mamyyyyy benm bebege giden damarlardan biri ince oldugu icin bebek beslenemiyor ve karin capimda genislemiyor bu yuzden sezeryan ile bugun geliyor mercimek 😊 suan 36+4 um ve bebek 2200 gr