Tgcberate Merhaba hanımlar, İzmirde hangi özel hastaneye gidiyorsunuz ve doğum ücretiniz ne kadar? Ben birkaç hastaneden fiyat aldım ve heryerin fiyatı çok artmış durumda. Var mı tavsiye edebileceğiniz dr ve yogun bakım ünitesi olan bir hastane doğum için?
Dilanilngi Tgcberate can hastanesin de doğum olucak 7 bin doktorum orda çalışmıyor ama ora ile anlaşması var bide ege pol vs ile ama can temiz güzel
akcayaanneoluyorum Tgcberate Egepol 4900. Yoğun bakım ünitesi var. Anestezi uzmanları iyi. Fiyata sene içinde zam geldi ama dışarıdan olan doktorum 2 çocuğumu orada doğurttum, üçüncü olsa yine Egepolü seçerim dedi 🌸
Suude Tgcberate Özel mavideniz tıp merkezi Dr. Murat ihsakoğlu Muayne sigortalı 40 TL sigortasız 100 tl Doğum Normal 2500tl Sezeryan 2700tl
pitircikannesi1 Suude nerede bu hastane uygunmuş fiyatları canim. Ben sadaya gidiyorum muayene 115 sigorta yoksa 200. Bugün kan ve idrar tahliline 300 tl verdim ya muayene hariç herşey çok uçmuş gerçekten
Esrayaz90 Su hospital Emrah beyan 👍🏻 Bizim özel sigorta olduğu için fiyat bilmiyorum ama fahiş değil fiyatları hastanenin