Busra066 24 haftalık olup bebeği karnında sertleşen var mı acaba?? Bazen taş gibi oluyor anlam veremedim
Af_dmr Busra066 doktorunuza söyleyin magnezyum başlatır o zaman geçiyor. Mutlaka söyleyin. Bende de 20 den sonra başladı artık olur ara ara ama uzun süreli olması tehlikeli dedi. Oldugunda hemen pozisyon değiştirin uzanıyorsanız kalkın yada ayaklarınızı kendinize doğru çekin sertleşme o an dağılıyor.
Bugleemm Busra066 25. Haftamdayım bende aynı şekilde karnım taş gibi oluyor gece post açmıştım bende.Sertleşince de kasıklarıma baskı yapıyor özellikle de ayaktayken oluyor benim sertleşme seninde mi öyle?
BusHa Busra066 bende 17+1 haftalık hamileyim . Arada Sol tarafımda oluyor. Bebektir dedi doktor ama emin olamadım . Sorun olsa söylerdi galiba
Tevhidehli1 Ben , 15 gündür sertleşme yaşıyorum onlar kasılma oluyor fazlalaşırsa doktora bir görün . Çünkü benim 19.haftada başladı sürekli olması rahme baskı yapıp incelemesine vesile olabiliyor ağrın var mı? Kontrol edilmesi gereken bir durum
Busra066 Tevhidehli1 benim alt bölgemde baskı 1 aydan fazlavar ve doktor hiç bir sebep bulamiyr en sonunda bebek baskı yapıyor dedi
Busra066 Af_dmr magnezyum magosit kullanıyorum çok sık yaşamıyorum günde bir defa ve her gün degl ara ara sadece alt tarafimda baskı da olunca
Busra066 Bugleemm yok kasıklarımda ağrı yok benm ama alt tarafimda baskı oluyor 🥺bı kaç gün geçiyor yine basliyor
Af_dmr Busra066 magnezyum belki 2 ye çıkarır ama ara ara artık olması normal dedi bana perinatoloji doktorum günde bi kaç kere olur ona endişe etme dedi. Bende de hergun bi kaç defa oluyor mutlaka. 26+2 yim 6 haftadır yaşıyorum hergun nerdeyse
Busra066 Af_dmr teşekkür ederim sık olmayınca bende çok tedirgin olmadım sanırım yalancı kasılmalar riskli gebelik mi sizin perinatolojiye gidince sormak istedim
Af_dmr Busra066 ay estağfurullah canım Allahın takdiriydi. Erken su gelişim oldu erken haftalarda sızıntı olarak. O şekilde sabah Akşam serum alarak zar zor o haftaya gelmiştik doğduktan sonra 11 gün yaşadı sonra cennete uğurladım. Iyi ki doğurmuşum iyi ki anne yapmış beni çok başkaydı onunla bağım ❤ Rabbim şimdi ki evladimizi bağışlasın. Banada sizede tüm bekleyen annelerimizde.
Busra066 Af_dmr amin inşallah RABBİM umdugumuza hayırla nail eylesin inşallah su sizintisindan çok tedirgin oluyorum sürekli su gibi akintim oluyor rahim boyu için ilaç kullanıyorum 24 haftadayiz daha her gün korkuyla geçiyor 😔😔
Af_dmr Busra066 korkma canım ultrasonda direk belli oluyor su gelince azaldığı, idrar tahlili düzenli yaptırın enfeksiyon olmasın yeter