Uzun olacak ama insallah sıkılmadan okursunuz. 30 agustos son adet tarihim. Normalde 30 gunde bir adet oluyorum. Bu yuzden 29 eylülde adet olmam gerekiyordu (bebek istiyorduk ayrica) 4 gün gecikince gebelik testi yaptim.2 ekimde cuma gunu.cok silik cikti test. 2 gun daha bekleyip doktora gittim. Beta hcgye baktirdim ilk (5 ekim pazartesi) 263 cikti 2 gun sonra tekrar gittim (7 ekim çarsamba) 688 cikti. 16 ekim çarşamba ozele gittim doktor hicbirsey soylemedi sadece keseyi ve icindeki yolk kesesini gordugunu soyledi ve ultrason kagidinda tam 6 haftalik yaziyodu. Haftaya tekrar gelin dedi. Bu sefer baska bir doktora gittik mecburiyetten o da kalp atisini duydu. 6 hafta 1 gunluk, geç dollenme ve hersey yolunda dedi ama bnm Kafam karisti kaç haftalık konusunda heyecandan da sormayi unuttum. Bugun tekrar gittim bu sefer devlete gittim. Doktora bu durumu anlattim.dediki, kesenin boyutuna bakarak soylemistir ilk dedi ikincide bebegi gormustur dedi. ayrica cok takilma gunu gunune dogmuyorlar sen saglikli olmasina bak dedi. O da bakti, bebek gayet saglikli dedi ve kalbinin attigini gosterdi. 7+3günlük. Aslinda suan 9 haftalik filan olmasi lazim. Ama doktorun dedigine gore suan tam 8 haftalikdi bugune gore de 7 hafta 3 gunluk 😆 bi netlesmedi acaba sorun mu var yada ben mi evham yapiyorum.Uzun oldu Hakkınizi helal edermisiniz lütfen