Kbr Merhaba arkadaşlar 32 haftada izne ayrılmak icin çalıştığımız yere bir belge götürüyor muyuz yoksa belge götürmemize gerek kalmadan direkt İzne mi ayrılmış olarak gözüküyoruz
SedaOzbier doktorundan bi yazı alıp işyerine götürüyorsun.çalışabilir raporu yani..ama yok ben izine ayrılıcam diyorsan da çalışamaz raporu alacaksın dktotundan
Gulazer Ben 34 haftaligim dün hastaneden doğuma bağlı yasal iş göremezlik raporu aldım bugün işyerine bir dilekçeyle verdim çıkışını yaptım yani o raporu iş yerine vermen lazım
ozdenarda Gulazer bende cuma gunu 34 haftalık oluyorum o xaman alicam raporumu ben isyerime vericem is yerimi sgk bildiricek acaba
Gulazer ozdenarda evet benden raporu istedi isyerim ben verdim bizim muhasebe ile ilgilenen arkadaş sisteme girdi
Emir Her kurum için geçerli değil sgk sistemine düşüyor zaten rapor vermek zorundada değilsiniz kamu kurumlarına ama özeller istiyo olabilir
Gulazer Ben tapuda memurun benden raporu istediler benisyerine verdim bizim münasebetle ilgilenen arkadaş sisteme girdi
Handemre Arkadaşlar yani illa 32. De ve 37 de çıkma gibi bir hak yok değilmi? Yani 32 den snra istediğimiz zamanda çıkabiliyoruz