fpkprensesim ayca_29 ilk 3 ayda başka vitamin kullanılmaz diye biliyordum bende sadece takviye folik asit kullanılır biliyodum ama kullanan varsa içim rahat etti
Gizem1626 fpkprensesim folik asit ve multivitaminler olduğu icin elenetal 1 in içinde doktorum o yüzden tercih etti sanırım
fpkprensesim aktkr evet çok ağır bi hapmış bide bana progestan vermişti bi doktorum onada kızdı bunları niye vermiş sana diye
Ces fpkprensesim yalnız Progestan kullanmalısın ilk üç ay düşük riski olur diye veriyor genelde doktorlar. zararlı ya da gereksiz bişi değil doktorunuz neden öyle demiş anlamadım
Dilarraa fpkprensesim vinelac diye folik asit kullandım doğuma kadar kullanılacak olan ilaç vermedi doktor herkese veriliyor mu diye merak ettim
Ces Yasar33 vinalac vitamin ilacı içerisinde folik asitte var bana ilk gebeliğimde 3. Aydan sonra vermişti doktor
Belirsiz fpkprensesim ben sadece venatura ürünleri kullandım ve değerlerim başından beri iyiydi. Metil folat, omega 3,demir bisglisinat, magnezyum bisglisinat, d3k2 bunları kullanıyorum. Metilfolatı 3. Ayda bırakmıştım
fpkprensesim Belirsiz 3 ilk ayında baya vitamin yüklemesi yapmışlar sana ben sadece folik asit kullanılır biliyordum
fpkprensesim Svnctkc pregna formula da mı kötü yani anlayamadım canım onu doğal dedi doktor tüm vitaminleride kapsıyo dedi
Svnctkc fpkprensesim pregnayi bilmiyordum simdi içeriğine baktım ama içeriğindeki vitaminlerin hangi formda olduğu yazılmamış eğer doğal formunda olduğunda muhakkak yaziyorlar eger sadece folik asit yaziyorsa maalesef sentetiktir. Tercih sizin tabii ki ama takviye konusunda iyi araştırma yapmalıyız. Ben Sağlıklıyasiyoruz instagram hesabından ve fonksiyonel tıp hekimlerinden vitaminlerle ilgili cok şey öğreniyorum. Herkese öneririm
Belirsiz fpkprensesim 3 aya kadar sadwce folik asit kullandım diğerlerine 3 aydan sonra başladım tabii ki
fpkprensesim Ces düşük riskin bile yok bebek gayet sağlıklı çok sebepsiz yere verilmiş anlamında dedi onu
angels_-mom Ennna ilacın üzerinde normalde günde 3 kez içilmesi diyor ama bana doktorum da eczanecide günde 1 kez iç dedi