Fridacathlo Merhaba arkadaşlar 25+4 te 1000gr çıktı bebeğim doktor pek memnun olmadı baya önden gidiyor Fazla mı kilosu haftasına göre:/ bu hızla giderse normal doğuma engel mi?
Gzdeeeee35 Fridacathlo haftasina gore normalmi bilemicem ama evet kg dogum icin sikinti yaratabiliyor. Senin catinada bagli cok darsa bebisde kilolu olursa sezeryanla alirlar. Ama daha cok erken bunlar icin
diyhomelif Fridacathlo iri bir bebektir, maşallah supanallah öncelikle ♥️ Benim tosun 22. Haftada 678 gram ,🤭 ama 2 hafta önde olduğu için 24. Hafta da 678 olmuş oluyor. Şeker gibi hamur işi karbonhidrat diyeti yapmalısın kuzum bana doktor onu önerdi
beyzanur_guclu18 Fridacathlo benimde 26 haftalıkken 1500 gramdı şuanda 28+4 üm ama bana da haftasına göre ilerde dedi ama bence bir sakıncası olacagını düşünmüyorum sizinde gayet normal bence
Fridacathlo Gzdeeeee35 sonradan düzelir mi ileriki haftalarda? yediklerimizle çok alakalımı? şeker de çıkmadı
Gzdeeeee35 Fridacathlo ya bu kg meselesi birazda genetik. Ailede kilolu dogum yapan varsa kilolu dogabilir. Bunye.meselesi ya. Kimisi tepsi tepsi yemek yer kg almaz bebek kimi normal yer tombis bebek olur. Bide allahin cihazi bakiyor bebegin kilosuna. Artisi eksisi mutlaka olur. Ben doguma girmeden once 3600 verdi kg yi ultrason ama 3250 dogdu. Cok takilma yani 2 3 hafta onden gitmesinden bisi olmaz
Gzdeeeee35 Fridacathlo annenin catisiyla alakali. Cati uygunsa bebekde normal olur. Degilse zorlamiyorlar direk sezeryan
beyzanur_guclu18 Fridacathlo evet aslında öyle ama doktorlarda diyo 3500 3600 grama kadar normal doğum oluyormuş
Busra_74 Fridacathlo iri bebek kendini daha iyi itiyor ve Doğum kolaylaşıyor küçük bebek biraz daha zor oluyor çıkma konusunda doktorum böyle demişti gerçekten öyle de oldu
Busra_74 beyzanur_guclu18 3800 le çok sağlıklı bir Doğum yaptım canım 4 kilo ile yapanları da tanıyorhm
Dilara1503 Fridacathlo bende pazartesi gidecem 25+5 oluyorum kaç çıkacak kilosu çok merak ediyorum 22+3 de 510 g dı
1PrensAnnesi Fridacathlo evet fazla biraz memnun olmama nedeni allah korusun sizde gebelik şekeri olabilir diyedir
Busra_74 Fridacathlo canım benim 26.haftasında 1100 gramdı 3800 gram normal Doğumla doğdu oğlum ama 35. Haftadan sonra muzu fala az yememi söylemişti doktorum onlara dikkat ettim