Tugce3526 Selam kızçelerim güzel anneler ve anne adayları ♥️ Kızlar çatlak kremi ne önerirsnz ben uni mom aldım ama bı etkısı yok gibi çatlamaya başladım kesin çözümü olan ve oluşmuş çatlakları onarıcı tavsiyeniz varmı❤️🐣
Sirinanne Tugce3526 ben lierac, bio oil ve badem yağını dönüşümlü olarak kullanıyorum çok memnunum canım.
Cheerfulmom Tugce3526 oluşmuş çatlaklar için bilmiyorum ama ben lierac kullanıyorum hiç çatlağım olmadı. Ben ergenlik dönemimde kilo alıp verdiğim zaman bile olurdu çatlağım. Ama 37. Haftada 0 çatlak👍🏻
Gzdeeeee35 Tugce3526 dr tavsiyesi uzerine lierac kullaniyorum. Ilk bebisimdede kullandim hc catlamadim. Ki simit bolgemde genc kizligimdan kalma catlagim var. Kesin olur diye dusunmustjm ama olmadi. 2.gebeligim yine kullaniyorum
Senakilicaslan İlk gebeliğimde Lierac kullandım. Çatlağım olmadı. Şimdi yine aynısını kullanıyorum. Tavsiye ederim.
-mercimek- Bir paket lierac krem ne kadar süre gidiyor ? Çok pahalı bi krem doktorum sabah akşam kullanabilirsin dedi . ayda birden fazla almak gerekiyor mu ? Bir de kaçıncı ayda başladınız ?
Gzdeeeee35 -mercimek- 16.haftada veriyor dr lar. Doguma kadar 2 sise kullandim. Hatta son sisemde az biraz kalmisti. Cok duzenli kullandimmi diye sorarsan iyinin bi tik alti diyim sana
-mercimek- Gzdeeeee35 aaa süpermiş ben her ay iki üç kez almak gerek sandım biraz gözüm korktu o sebepten ben de başlıcam bu hafta. Teşekkürler 🤗
Gzdeeeee35 -mercimek- sise buyuk nohuttan biraz daha buyuk bi parca suruyorum yetiyor gobegime. Rica ederim 💕😊
Gmzsrcn Lierac kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim öncesinde zaten çatlağım vardı ama en azından çoğalma olmadı 🤦
istanbul3434 Lierac ve kakao yagi kullaniyorum dermatolog onerisi ile cok memnunum👍 bir de ne surersen sur cok iyi masaj yaparak yedir yoksa ise yaramaz demisti