zlm34 Merhaba hanımlar bebek hareketleri kaçıncı haftadan sonra hızlanır arada hissedip hissetmediginiz günler oluyormu
Tugce0158 zlm34 23+5 hamileyim hala bile net değil ve etmediği zamanlar aklım oynuyor birşeymi oldu diye 😔 Rabbim hepimizin yavrusunu korusun sağ Salim kucagımıza almayı nasip etsin inş 🤲🏻
zlm34 Tugce0158 ben 26 olcam yarın hâlâ net değil 3 gündür hissetmiyorum pek :( korkuyorum Çok önceden çok tu
Tugce0158 zlm34 Allah’ın izni ile hiç bir sıkıntı olmaz stresten bile bağzen etmiyorlar iyi düşün iyi olsun canım.
Tugce0158 _Ftma_ Canım stres çok etkiliyor o yüzden kendini strese sokma yavrularımız Rabbime emanet o ne derse o olur .inş herşey güzel olcak 🤲🏻
Tugce0158 Nurunsl az da olsa hareket varsa sıkıntı olacağını düşünmüyorum benimki dün doğru düZgün hiç hareket etmedi sabah 6bucuk 7 de kımıldısına uyandım oda tuvalete gittiğimden belki uyurken ediyorsa anlamıyoruzdur.
Tugce0158 Tugce0158 Valla 2 gün bendede ara ara titreme şeklinde oldu sakinledi şuan ediyor hissettiriyor baya kendini galiba 30 haftaya kadar anca netlik kazanıcak
Tugce0158 Nurunsl Bende de aynı durum var 😊bebekten bebeğe değişiyor galiba kimisi çok hareketli diyor ama benimki öyle hareketli bi bebek dil
Tugce0158 icegul Pazartesi sendromu onu da etkiliyor o zaman 😂 canları yerinde olsun da varsın az etsinler Rabbim sağ Salim kucagımıza almayı nasip etsin inş 🙏