Kuzeyinannesi96 Normal doğum 17 temmuz gözüküyor ama ikinci sezaryen olacak 7 temmuzda alırız dedi uygulamada 6+4 gözüküyor inşallah hepimiz sağ salim alırız kucağımıza 🤲🏻
ykbr Merhabalar, dün kan verdim 132 çıktı yarın tekrar vericem inşallah artar. Ekimde kimyasal gebelik oldu korkuyorum 😑
Duyguuu24 ykbr hayırlısı olsun inşallah olumlu şeyler düşünün rabbim tez vakitte nasip etsin inşallah🤲
Eminecengilukuslu Firem keseyi gördünüz mü acaba benimde adet tarihine göre buhün 5+0 pazartesi gidicem
Firem Eminecengilukuslu 5+4 te keseyi gördüm🙏🏼☺️ Doktor 10 gün sonra gel kalp atışı için dedi 7+0 oldugunda gidicez inş duyarız. Bence siz de görürsünüz hem de içiniz rahatlar içinde yolk kesesini de gördük boş gebelik değil demektir bu dedi daha da rahatladım
Eminecengilukuslu Sisi aile hekimliğinde kan verin benim doktorum değerin en az 1500 olması lazım keseyi görmek için demişti hayırlı olsun inşallah size de
Eminecengilukuslu Firem evet evet pazartesi bende 5+4 te gitmiş olacağım aşılama ile oldu zaten hayırlısı inşallah hepimiz için 🙏🤗
Duyguuu24 Firem bende pazartesi gittim duydum kalp atişlarini🥰pazartesi bidaha doktor gelin dedi kalp atişlarini dinleyelim.. sağlicakla aliriz inşallah canim kucağimiza miniklerimizi🥰
Senaesmer Hepinize maşallah inşallah sağlıkla gelir bütün bebeklerimi hadisler lütfen banada dua edin ilk transferim olumsuz oldu ikinci için başlıcaz inşallah bu sefer herşey daha iyi olur rabbim herkese hayirksiini nasip etsin
Eminecengilukuslu Senaesmer Rabbim nasip etsin hayırlısıyla kimsenin kucağını boş bırakmasın çok zor süreçler psikolojik olarak ben çok zorlanmıştım yanınızda size moral verecek sohbet edebilecek birileri olsun ki düşünmeyin çok fazla
Firem Duyguuu24 ayy canım benim coook sevindiiim☺️ Bakalım biz de kalp atışı için pazartesiyi bekliyoruz heyecanla❤️
Eminecengilukuslu Sisi çıkmadı mı sonuç buhün ben sabah veriyorum üç buçuk dört arası alıyorum ama sonucu
leylaa65 Merhaba arkadaşlar benimde 3 ü gebeliğim iki oğlum var küçüğü 4 yaşında inş nasipse bunuda temmuzda alıcam kucağıma dün gittim doktora kese 4 ml di bebegi görmedi 10 gün sonra gel dedi inş görürüm miniğimi bütün annelere bol şans🤲🤰
Sisi Eminecengilukuslu canım şimdi çıkmış baktım sonuç 254 ama bu sonuçla kese görünmez sanırım yarına da doktora randevusu almıştım. Vajinal ultrason ile görünür mü acaba kese
Eminecengilukuslu leylaa65 bende pazartesi gidicem de 5+4olmuş olacağım ondan sormulyum doktor bana görürüz keseyi demişti bakalım hayırlısı inşallah