WmonallissA Betul00618 15. haftanın içindeyim. Önceye nazaran biraz daha iyiyim. Doktor cinsiyete erkek dedi.
incikinannesi Betul00618 Bende 12+1 im 11+4 de çıkıntı görüyorum erkeğe benziyor hazırlık yapma ama dedi bakalım hayırlısıyla sağlıkla gelsinler 🤲🏻 🌸 cinsiyeti farketmez, şöyle bi bakıyorum da Mayıs anneleri erkek ağırlıklı 🤭
Danlacan Bireylulmasali peki ne kadar bir ücreti oluyor haftaya bende gideceğim de merak ettim hazırlıklı gideyim 😄 bazıları diyor yaptırmayın para tuzagı hep bilmem ne ondan merak ettim
aysrc Biz de 12. Haftadayız bugün 2 li tarama testi verdik %70 kız dedi bakalım ilerleyen haftalarda değişebilir.
burcina Ben 13.haftayım dün doktor randevum vardı, doktor kıza benzetti ama sonra feast test sonucum geldi, kromozom testi, xx çıktı. Yaniii kızımm oluyorr 🤗🤗🥰🥰 11 haftalar nasıl Mayısın başı oluyor ben 13. haftadayım doktor bana mayıs 15 dedi 🤔
mucizemm_3 Bende bugün gittim erkeğe benziyor dedi kısmet artık rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin…