Betulmtn Merhaba hanımlar. Bebek olması için bel yakısı kullanılıyormus.eskiler kullanirmiş. Bilgisi olan veya deneyen var mı?
Gamzegs Betulmtn canım banada söylemişlerdi arkadaşım 2çocuğununda öyle olduğunu söylemişti fakat ben 2ay denemiştim o yöntemle olmadı
Zeynepmerve15 Betulmtn bende duydum yumurtlama döneminde bel yakısı spermleri çekiyormuş yardımcı oluyor diye yapmak istedim ama cesaret edemedim
Ysmn_11 Betulmtn bende denemiştim artık denemediğim bişi kalmamış burda yorum yazarken farkettim yumurtlama döneminde uygulamak gerekiyormuş ama bende etkisi olmadı
Betulmtn Gamzegs zaten bel. Açıklığı varsa onun için ise yarıyormuş. Demek sizde yoktu. Denemek istiyorum ama yapıştırın e yanma ve kaşıntı çok oluyor diyorlar doğru mu?
Zeynepmerve15 Hammisse hacamat yapıldığı ay mı sonraki ay mı canım birde yumurtalık karşısına mı yaptırdın bende dört gün önce yaptırdım yumurtalık karşısına bebek için dedim şuan yumurtlama dönemindeyim merak ediyorum hamile kalır mıyım
Gamzegs Betulmtn yanma hissi oluyor canım ama ısı verdiği için rahatsız edici değil rabbim en Kısa zamanda güzel haberini almayı nasip etsin canım
Kuzucumm Annem bana ve ablama yapmıştı adetiniz bittikten sonra duş alin belinizi ovup cektiriyosunuz ve yakıyı yapistiriyosunuz 3 gun yakı belinizde kalacak ağır kaldirmayin dikkat edin Rabbim tez zamanda nasip etsin inş 🤲🙏