Minnikannesi Dh52 kesinlikle değişiyor normal doğumda çok daha rahat gidiyor çünkü normal doğumdan sonra bir süre daha gelip karıma bastırarak pis kanı temizlediler ama sezaryenda bu yapılamadığı için göbek şiş kalıyor
esloka karsiyakalianne 1 hafta sonra tartılabılmıstım hic gıtmemıstı cok ödem vardi 40 çıktığında ise aldığım 9 kilodan 7 si gitti 2 si kaldi
bburcu Mekselinda 9 kilo almıştım zaten nasıl gitti bilmiyorum normalde de kolay kolay kilo alıp veremem 🤷🏻♀️
Dyg61 karsiyakalianne sezeryan oldum dogum yaptığım gün 5 kılo gıtmişti 1 hafta içinde 5 kılo daha gıttı ben 27 kılı almıştım 2 sene oldu 5 kılom kaldı 🤓
turansmom1 karsiyakalianne ben 16 gün önce sezeryanla doğurdum eve gelince 4 kg gitmisti ilk iki gün öyle devam etti sindi 15 kilo verdim😂
Minnikannesi karsiyakalianne 65 le hamile kaldım 74 le doğuma gittim eve dönünce 60 kilo idim. Benim aşırı ödemim vardı 36 numara ayağım varken doğuma 40 numara terlikle gittim 😔
turansmom1 semra_366 cok özel birşey yaptım. Çocuğu emzirdim, altını degistim, uyandı uyandım falan yanisi zaten bir sıpanız oldugunda kolaylikla veriyorsunuz özellikle emzirirken çok fazla veriyorsunuz😂
Mervemine karsiyakalianne Doğumdan bir hafta sonra tartıldım 12 kilom gitmişti 16 kilo almıştım benim kilo değilde ödemim çoktu ondan herhalde
turansmom1 Minnikannesi neden ben 15 gün önce sezeryan oldum ilk kum torbası koydular sonra karnıma bastırarak pis kanı boşalttılar