Aslina özele para vermene gerek yok bak canım eğitim araştırma yada devlete gidip 2 düşük yaptım 3.korkuyorum de hemen yapiolr hiç incelemiyorler bile tekrr yasamak istemiosan git yaptır ben kurtajdan snra ilk adetin gelip bitince yaptırdım tıbbi genetik bölümüne randevy aldım ben burdan öğrendim çoğu şeyi doktorlar git dene tekrr dio yolluyor onu bunu yaptır demiyor herkes kendi çare atio tabi doktordan doktora degsio bazilarida hemen yaptır bole testler var dio ama benim gittiklerim demedi bana ben burdan ogrmedim tee ilk kaybimda iyiki de yaptrdim hem pihtilasma hemde genetik test 2 tüp aldılar pihtilsma yani trambofoli 1 buçuk ayda genetik 3 ayda cıktı eşimden de genetik istediler ama spermleri iyi cıktı die önemsemedim smdi 3.kez olunca bu doktor eşindense istedi vericem cmko bazen sperm iyi olsa bile genetiğin de sorun olanlar olmuş içiniz rahat etsin die herşeyi yaptriiroz bağışıklık içinde immünoloji bölümü yapıyormuş ama ben acele edip vakıf üniversynde 120 tl verip baktirdim bu yaz yaptırdım onuda kadın doğumcu yaptırmıştı lupus testi ismi de deyince yapiolr ztn burda sen doktor istememiş etmemiş başkası yaptırmamış diye güvenme sen yaptır sonra olursa cnki çok üzülürsün geç olmuş olur bak ben yaptırdım iğne kullandım igne ise yaramadı dedim ama rahmimde sorun var mis meğer belkide ondan ise yaramadı cnki herkesin burda iğne ile ilerledi kucağına aldı benim başka sorunum var mis bunu ra başka doktor yaptır rahim filmi demese obur doktorlar sende birşey yok kaybetmen norml deyip.kolay kolay konuşuyorlardı bizde ne bilelim deniom hamile kaliom ama tekrarlio ilk kez bu doktor film çekil dedi cmkk bende artık korkuyorum dedim aynı şeyi 4.kez yasamak istemiorum bende ne varda bu ilerlemiyor 2 ayın üstüne cikamiom iğne bile dedim ise yaramio die öyle dedim yaptır dedi çekilmesi lazımdı dedi düşün yani seni düşünüyorum inan ihma etme sakın kuzum muhakkak yaptır