Yunel Kızlar bugün çok boğazım ağrıyor yutkunamıyorum tahriş olmuş sanki bide hafif başağrım vardı gelip geçiyor onun dışında hiçbir sıkıntım yok normalde grip oluncada byle olurum ama bu zamanda olunca korkuyorum sizce olabilirmiyim byle olan varmı acaba hamilelik hormonuda insanı alt üst ediyor
esmirna16 Yunel of sabah kalktım benim de hafif boğazım şişmişti delirdim butun gün. Ihlamur limonlu su c vitaminini dayadım sabahtan beri kendime. Şimdi de zencefilli ballı limonlu su iciyorum. Ne olur ne olmaz diye. Umarım değilsindir umarım değilimdir 😢😢
Yunel Smyyytk şuan boğaz ağrısı dışında birşeyi yok bilmiyorum yarın daha da ilerlerse ama yutkununca canım acıyor benim bide mevsim alerjim var ama işte insan korkuyor ya bide 23 aylık oğlum var oda bugün ara ara çok öksürdü ama hiç huzursuzluğu yok kaynım garipti ondanda bulaşmış olabilir ama ne bilim ya kafamın bir kenarı hep olabilirmiyim diye
gamzelim2234 @Yunel havalardanda olabilir canım bende üşütmüştüm baş ve boğaz ağrısı yapmıştı korona oldum diye korkmuştum ama doktor sadece grip deyip göndermişti birkaç gün kendini gözlemle öyle yaptır zaten sadece parol ve vitamin veriyolar korona bile olsan 🤷🏼♀️
Yunel gamzelim2234 inşallah soğuk almışımdır kafamın bir kenarında olabilirmiyim acaba diye düşünüyorum sürekli ama boğaz ağrısı dışında başka bir rahatsızlığım yok
Ebru1520 Bende üsüttüm korona oldum Sandım Test yaptirdim negativ Cikti sükür bas agrisi bogaz agrisi vardi Hafif de burnum akiyodu Test yaptirdigim yerde de kadin sen normal Hasta Olmussundur dedi sesin bile degisik dedi öyle de oldu sükür
Yunel Ebru1520 geçmiş olsun canım çok şükür inşallah bizimde öyledir ama çabucak atlatırız oğlumu yatırdığımdan beri 2 defa çığlık çığlığa ağlayarak kalktı onunda büyük ihtimalle boğazı ağrıyor ve çok öksürüyor annem deyim Allah razı olsun eşim hemen evdeki ilaçları getirdi Oğlumun bu gece bakıcam duruma göre olmazsa sabah bizde hastaneye gidicez
Yunel esmirna16 inşallah canım inşallah rabbim hepimizi korusun ama Bn neysede Oğlumun olması beni yıkar daha çok küçük normal hastalıkları çok ağır atlatan bir bebek zaten uyuttuğumdan beri 2 defadır çığlık çığlığa ağlayarak kalktı nasıl sakinleştirdik Allah biliyor inşallah yarına birşeyi kalmaz
HAU benimde ilk belirti bel ağrısı ve burun akıntısı boğaz ağrısıydı test yaptırdım pozitif çıktı 14 gün eşimle karantinaya alındık 2 gün bu şikayetim devam etti 3.4. Günlerde normale döndüm 5. Gün tat koku kaybı oldu oda 10 gün içinde düzeldi çok şükürler olsun Rabbim herkesi tez zamanda kurtarsın zor oluyor şükürler olsun bebeğime zararı olmadı atlattık 18. Haftamda bol bol limon mandalin greyfut soğan sarımsak turşu suyu kemik suyu ılhamur tarhana çorbası ev yapımı yoğurt süt bal su tükettim
Yunel HAU çok geçmiş olsun canım benim tek boğaz ağrım var zaten normaldede ben grip olunca byle başlıyor hastalığım ama işte şuan bu virüsün içindeyken aklıma direk o geliyor olabilirmiyim hasta olan biriyle temasımız yada herhangi bir uzaktanda olsa görüşmemiz olmadı ama bugün byle olunca korktum
Ebru1520 Yunel Allah yardimcimiz olsun Aynen Bende korkuyodum Insallah onabisey olmaz diye Allahim Sofa versin
Smyyytk Benimde bir yaşında oglum ve altı aylık gebeliğim var şuan ,oglumda cok huzursuz burnu tıkalı ,yarın bende büyük ihtimal gideceğim .testi yaptırmaktan çok korkuyorum ALlahım lütfen bitsin artık virus
Sumeyyeyucel Arkadaslar esim test vermisti az once pozitif oldugunu ogrendim. Ben de 34+6 yim ve bende de belirtiler var. belirtilerimizin basladigi gunun aksaminda ikimizde disarda cok usumustuk benim bogaz agrim oldu. Esimde burun akintisi. Bir kac gun sonra bende halsizlik basladi dun gunduz kendimi terlettim biraz daha iyi hissediyorum. Ama esimin atesi cikinca test vermek istedik. Onun test sonucu pozitif ben de sabah verecegim. Geciktirmeyin siz de 184 u arayip belirtilerinizi soyleyin. Bence su donemde herkes grip nezle oldugunu sanip dolasiyor ve ister istemez insanlara da bulastiriyor. Rabbim sifa versin hepimize 😔 evlatlarimizi korusun
Yunel Sumeyyeyucel şuan iyiyim canım yoksa bile test sırası burada o kadar uzun ki o sırada kesin hasta bile olurum bekliyoruz şuan evde tekrar bir belirti olursa mecbur gidicem zaten
Smyyytk Yunel ben Bugün teste gittim belirtilerim artmıstı ama sonucum negatif cok şükür . Doktor bu belirtileri soguk algınlıgı sanan bircok hasta var test yaptırmanız en dogrusuydu dedi hepinizin iyi haberlerini bekliyorum 🧏🏻♀️