Pnrmcht53 Merhaba kızlar ben 23+4 haftalık hamileyim, yaklaşık 1 haftadır sağ göğsümden sıvı gelmeye başladı şeffaf rengi var aynı durumu yaşayan var mı ? Biraz erken değil mi gelmesi
Ugurbocegi9876 Pnrmcht53 bendede öyle olmuştu 24. haftada duştan çıktım eğildim yerden bişe almaya birde baktım eğilince akıyor ilk beyaz süttü baktım normalmiş aradan 2 hafta geçti birde baktım sarı süt geldi 1 damla ondan sonra hiç ellemedim göğüslerimi sonrasında hiç gelmedi
Mine8191 Pnrmcht53 19.haftamdan beri geliyor 34. Haftadayım hala geliyor bende çok paniklemiştim ama burdan okuduğum kadarıyla sadece sıkma elleme erkem Doğumu tetiklemesin canım
Ugurbocegi9876 Pnrmcht53 bendede öyle olmuştu 24. haftada duştan çıktım eğildim yerden bişe almaya birde baktım eğilince akıyor ilk beyaz süttü baktım normalmiş aradan 2 hafta geçti birde baktım sarı süt geldi 1 damla ondan sonra hiç ellemedim göğüslerimi sonrasında hiç gelmedi
baby26 Benim 31 gibi Bi başladı 38 olduk ya atlet değiştiriyorum ya da göğüs pedi kullanıyorum bazen baya akıyor Bi ceviz büyüklüğünde yeri dolduruyor bazense günde bir damla 😌🤷♀️ hiç dokunmuyorum da ama hormonal bir şey normal yani 😇