insan_insan durukiz evet aktarılıyor hocam ben sırf bu yüzden idari izne ayrılmadım 32-37 arasını aktarabilmek için
insan_insan Nur-1111 bende hem Ocak annesiyim hem 30 haftalığım hemde aynı düşünceye sahibim doktorum bana 32 den önce istersen kafa raporu verebilirim demişti bende hayır ben çalışabilir istiyorum dedim rapor veririm diyince doğum iznim bitince de verir hissine kapıldım 🙊 en kötü ihtimal 2 ay kadar ücretsize ayrılacağım sonra yaz tatili derken nerdeyse 9 aylık olacak
durukiz Ben de 30+4 teyim bebişlerimizi 9. Ayına kadar yanında olmak istiyoruz inşallah olur 🙏🏼 Benim idareci valla çok olumlu konuştu umudum var bakalım sonucu yazarım burdan ☺️
insan_insan durukiz 24te ayrılıp 32 de dönüp 37 de tekrar ayrılıp hem yerime gelen arkadaşı hem çocukları etkilemek etik gelmedi bana o yüzden ayrılmadım.
Ayseeeeeeeeeew durukiz aynı şeyi bende düşünüyorum 😁 9ocakta benim doğumum görünüyor tabi 40. Haftayı görebilirsek erken doğum riskim var maalesef 😔 5haftayı doğumdan sonraya aktarıp 2. Dönemi raporla falan komple kapatmayı düşünüyorum ve yaz tatili de araya girince seneye tekrar okula başlayana kadar 9 aylık olacak bebişimiz inşallah herşey gönlümüze göre olur
durukiz Bugün müdürüm dönüş yaptı, çalışabilir raporu alıp Doğumdan sonraya aktarabilirsiniz dedi. Doktorum da haftaya gel verelim raporunu dedi. Sonucu yazacağımı söyledim, şükür istediğim gibi oldu arkadaşlar 🙏🏼
YenidenAnneOlmak durukiz 23 ünde yüz yüze olacak tüm sınıflar. Ben de 32 de çalışır alıp uzaktan eğitim veririm diyordum ama yüz yüze olursa nasıl olacak? Zaten kronik rahatsızlığım var risk grubuyum. Doğum sonrasına izin aktarmak için çok iyi ama yüz yüze de risk 🤷♀️
durukiz YenidenAnneOlmak hocam branş öğretmeni misiniz? Ben Türkçe öğretmeniyim, müdürümden seçmeli ders isteyeceğim. Zaten ders programımda çoğunluk seçmeli ders. Hepsini seçmeli yaparsak yüz yüze başlamamış olacağım.
AliNailinannesi Dndulgr ben de idari izin döneminde uzaktan eğitime devam ettim. 32de çalışbilir aldım sınıflarım yüz yüze açılmadığından aynı şekilde devam ederim diye düşünüp ama sağ olsun müdürümüz yeni program hazırlayıp yüz yüze ders koymuş. Çalışamaz almak durumunda kaldım bende.
Bbusraaa Ayseeeeeeeeeew hocam ben köy okulundayım ve okullar tamamen açık şuan derslere giriyorum.Okula yazı daha yeni geldi bizim uzaktan çalışabilir diye acaba o nasıl olcak bilginiz var mı ? Yani sadece benim dersim nasıl uzaktan olcak
Ayseeeeeeeeeew Bbusraaa hocam bu hak size verildiği için uzaktan eğitime geçebilirsiniz ama köy okulu olduğu için oradaki imkanlar yetersiz olduğu için tüm çocuklara ulaşım sağlayamazsınız ama siz üzerinize düşeni yapıp Online derslerinizi yapacaksınız.katılımın az olması sizin probleminiz değil yani
AliNailinannesi Dndulgr öyle bir seçenek vermediler ki, canlı dersi yapabilirsiniz idari izinde de olsanız denildi. Ben de aktarım yapmam sıkıntı olmasın diye düşünmüştüm ama olmadı.
Bbusraaa Ayseeeeeeeeeew anladım hocam zaten uzun bir süre uzaktan eğitim yaptık şimdi ben uzaktan eğitime geçince okuldaki derslerim ne olacak o muallakta sanırım çok teşekkür ederim 🙏