Umutt22 minikalp03 göbeğim belim hatta göğüs çevrem tüylendi dün öğrendim bi oğlum olacak Allah nasip ederse
Aybukeeee minikalp03 bnmde gobegimde tuylenme oldu ama her ay kontrole gidiyorum 4 boyutlu ultrasonda baktirdim kiz oldugu kesin su an 37. Haftaya girdim daha dun gittim kiz yani 😂😂
Kubiiii minikalp03 ben normalde çok tüylü kıllı biri degilim şuan 14 haftalık gebeyim ve asirilasti özellikle göbeğimde çok fazla oldu doktor erkek dedi cinsiyete bende erkek bebekten kaynaklandığını duymuştum
prm112-27 Ablamda yüzü göbek bel bacak tamamen erkek tipi kıllanma oldu erkek cinsiyeti alakalı mıdır bilmiyorum hiç
minikalp03 prm112-27 alakaliymis canm erkek bebek androjen salgilayinca oluyomus kız bebek yapiyomu bilmiyom ama
Ygmr76 Göbek ve çene kısmında tüylenme var baya ama doktor kız dedı sanmıyorum cinsiyet le alakalı bısey oldugunu
minikalp03 Ygmr76 olabilir benimde büyük ihtimalle kızım olcak bende tuylendim demekki her türlü oluyo
Ayseozmenucar Evet benım olmamıştı kızda bu erkek göbeğimi tanıyamıyorum.normalde kılsız bir insanım ama dokulecegını duydugumdan içim rahat