Mry02 Arkadaşlar minoriste indirim var almak isteyen olursa içeriği de temiz 8 yılına özel indirim var yenidoğan set içeriğinde= çamaşır deterjanı, köpük şampuan, leke çıkarıcı, organic biberon emzik temizleme sıvısı, pişik kremi var bilginiz olsun.
Yildirim35 Mry02 canım ben onu internette araştırdım sende bir bak istersen şampuanı çok göz yakıyormuş 😒 ben o yüzden almaktan vazgeçtim
Mry02 Yildirim35 komşum da kullandı çok memnun kaldı içeriğide temiz oldugu için aldım cnm nemlendirici kremi de aldım ilk kendimde deniycem hatta işe yarıyormu diye bakalım🙈
akcayaanneoluyorum symslmz Sanırım organik olmasından dolayı leke çıkarmıyor ama leke çıkarıcısı var. Ben onu da aldım ama henüz kullanmadım🤷🏻♀️ İnşallah çıkarıyordur 😊
Mry02 akcayaanneoluyorum leke olduktan sonra sıkıp hemen yıkamak lazımmış cnm arkadaşım kullanıyor o çok iyi dedi ama bekletmeden müdahale et dedi lekeye
symslmz Mry02 mühendisinoğlu sayfasında ürünün altında hiç iyi yoruma denk gelmedim kuzum onyuzden almaktan vazgecmiştim bende
Mry02 symslmz arkadaşım kullandı memnun kalmış o yüzden aldım mühendisin oğlu da indirime girdi diye paylaşınca aldım bende cnm