diyhomelif Deletedmom9 Avent Türkiye de ki ile yurtdışında ki aynı değil dedi çok akıtıyor ve avent kullanann memeyi bırakıyor dediler Tommee ya da lansinoh önerenler oldu ikisi arasında seçim yapabilirsin yorumlara bakarak
Homeless20 Meriwa o aparat ayrıda satılıyor geçen hepsi buradada gördüysüm olmadı öyle alayım bi tane de
smyyezeyrek47 Deletedmom9 ilk dr. Brawn kullandik sonra istemedi onu her biberonu denedim akitiyordu icemedi gitti bebedor icti hala da bebedor iciyor 😂😂 zaten kuvezdey ken wee kullaniyordu hemsireler alismis ama onun delikleri çok geniş akıyordu kenarlardan bebedor çok rahat hemde uygun
Mry02 Deletedmom9 plastik cnm ama diğerinden daha iyi gaz yapmıyor araştır istersen cnm Bi bak İnternet den
_Koncuy_ Deletedmom9 Wee Cam biberon kullanıyorum bebeğim hemen aldı herhangi bir akıtma sorunu da yaşamadım
Gzdeeeee35 Deletedmom9 ben cam da aldim plastikde. Ilk baslarda cam kullandim. Buyudugu icin kendi icmek istiyor herseyi o yuzden plastige gectim
Sedaca Deletedmom9 kesınlıkle lansinoh. Anne memesını bıraktırmıyor. Ilk bebegımde lansınoh kullandım. Suan hamıleyım avent aldım ama okadar cok kotu yorum gordumkı anne memesı reddı olduguna daır. Tekrar lansınoh aldım bende. Suan ındırımde trendyolda 4 lü sut saklama şişesi aldım ve ıkılı yenı dogan bıberon emzıgı bu sekılde 4 bıberonum olmus oldu
emine86 Deletedmom9 avent biberon setini ilk hamielliligimde almıştım oğlum şuan 19 aylık hala kullanıyor akıtma problemi yaşamadık hatta küçük olan biberon setinin başlıklarını yeniledim kızımda kullanacağım hala ilk aldığım gün gibi sürekli kullanmamıza rağmen
emine86 Bu arada oğlum anne sütü artı mama şeklinde beslendi meme reddi yaşamadık sanırım bu bebekten bebeğe değişiyor meme reddi
NeslihannK Deletedmom9 ben philips avent pp aldim çok kaliteli ilk oglumdada onu kullanmıştım hic bi problem yaşamadım trendyoldan indirimli aldım 60 tl ye düşmüştü 🥰 Ama ben hic dikkat etmedim 3 numara almışım simdi ekstra yenidoğan icin biberon ucu almam lazım 🤭
Seymacvk Deletedmom9 weenin cam biberonunu aldım ilk etapta, sonrasında pp biberonlarını alacağım zürafalı desenleri var çok şirin 🥰 tabi en önemlisi biberon ucunun meme şeklinde olması
Meriwa _meyram_ hiç yaşamadım canm ben şuan da 2 ay 12 günlük sütümü sağıyorum bırakıyorum biberonda alıyo emzikde kullanıyoruz emiyoruz da şükür sıkıntı yaşamadım ben herkes ilk hafta kaşıkla ver alışmasın falan dedi ama bizde sorun olmadı şükür