Aysegul_cinar Pazartesi günü sezeryan olacağım.Doktorum pazartesi gününe randevu yazıyorum dedi benim arayıp hastaneden randevu oluşturmam gerekiyor mu ve birde doğum için sabah acilden mi giriş yapacağım nasıl olacak🤷
Ay80 Aysegul_cinar canım ben kızımda doktor bana seni haftaya doğuma alacağım dedi hafta geldi doktorum izine ayrılmış bende eşyalarımı aldım hazırlıklı gittim direk doğumhaneye girdim herşeyi konuştum izah ettim doktor yatış verdi sonra takip etti sancı yoktu nts ye bağladılar sançı yüksek çıkıyordu yabi ben sancı hissetmedim sonra doğum gerçekleşti şimdi kızım 3 yaşına girecek allah izin verirse yani demek ostediğin direk doğumhaneye git konuş onlarda ona göre hareket ederler zaten seninle konuşurlar
SofiB Size şu saatte gel demedi mi acilden değildir doğumhaneye alınacaksınız sonuçta. Hastaneyi arayıp sorun pzts sezaryen olucam doktorum randevu oluşturuyorum dedi siz görebiliyor musunuz gibi teyit edin içiniz rahat olsun
Aysegul_cinar @SofiB 11 de gel yatış yapalım dedi pazartesi gününe randevu yazıyorum dedi ekstra olarak birşey demedi en iyisi hastaneyi arayıp sormak teşekkür ederim
Fasulyecim Aysegul_cinar bugün benimde son kontrol günümdü 16 kasım sabahı acilden girişini yap dedi benim doktorum sizin doktorunuz hiçbir açıklama yapmadı mı bir de özele mi gidiceksiniz yoksa devlet hastanesi mi
Mry02 Aysegul_cinar 1 e kadar çıkar mı cnm sonuçlar hormonlar geç çıkıyo bugün tahlil nyapması lazımdı bence ben daha önce aynı hataya düştüm bana kızdı geri neden tahlil vermedin diye ama kendi demedi tahlil vercen diye Allahtan Bi kaç gün önce tahlil vermiştim onu kabul etti kagıt imzalattı girdim
Aysegul_cinar @Fasulyecim özel canm birşey demedi sabah 11 de gel dedi acilden giriş yap da demedi bugün arayıp sorucam insallah
Aysegul_cinar @Mry02 tahlil yaptırmıştım dün inceledi herşeyin normal pazartesi günü gel dedi ekstra tahlil istemedi ama bugün sormayı düşünüyorum insallah