birprensesvebirprensannesi 31 Ekim’de adetime 4 gün kala kan verdim ve 6.26 çıktı 1 Kasım’da tekrar verdim 13.56 çıktı ve adetim 1 gün geçince 5 Kasım’da tekrar kan verdim 76 çıktı sizce artış iyi mi? Geç dollenmeden dolayı mı değerler düşük ?
Baobap birprensesvebirprensannesi herkesin hcg değeri farklı hiçkimseyle kendinizi kıyaslamayın. Ben adetime 4 gün kala 41le öğrendim. Aynı dönemde 400 lerde olanlar vardı burda okumuştum. Hcg nin kaç olduğundan daha önemlisi, yükselme kat sayısı. 2 günde bir 2 kat artıyorsa gebelik sağlıklı demektir.
birprensesvebirprensannesi Papatya2768 Sanada hamilelik var yada yok diyemem dediler mi ? Benim dünkü testimde işte büyük ihtimal hamilesin denildi ilk verdigimde düşük çıktığı için bişey denilmedi
birprensesvebirprensannesi Bilge1234 4+5 görünüyorum son adet tarihime göre ama yani benim haftalarımda olanlarin daha yüksek betası var anlamadım
Papatya2768 birprensesvebirprensannesi ben akşam saatinde gittim verdim kan evde baktım sonuca doktora felan göstermedim
Bilge1234 birprensesvebirprensannesi için rahat olsun her insanın ki bir olmaz geç döllenmede olabilir o zaten 2 güne bir 2 katına çıkıyor hani çok çok yeni olduğu içindir 🌺
birprensesvebirprensannesi Papatya2768 bende sağlık ocağındaki doktoruma gösterdim o öyle dedi ertesi gun doktora gösterdim oda öyle demişti