bukabu Kızlar selamm, geçen gece uyandıgımda karanlıkta vazoyu görüp korkmuştum bugünde karsıma aniden kedi cıktı korktum bağırdım anlık her ikisi de kontrolüme 16 gün var bebeğe bişey olur muu :((((
Busra34ybg bukabu valla canım bende panik atak var ne korkular yaşıyorum çok şükür bisey olmadı bebeğime olabiliyor yani böyle durumlar sakin olmak lazım ama ben yapamıyorum
birbfilozofu bukabu normalde korkusuz bir insanken bende hamilelikten sonra başladı hapşırık ya da öksürükte falan bi anda olunca sıçrıyorum içgüdüsel diye tahmin ediyorum inşallah bir şey olmaz kendini sıkıntıya sokma arkadaşım hepsi Allaha emanet ♥️
NilGrl bukabu hamilelikle mi alakalı bilemiyorum ama 15 haftalık hamileyim 2 aydır diğer odadan gelen eşimden korkuyorum. Geçen babamı gördüm cırladım adamda korktu 😂
bukabu birbfilozofu bende aynı durumdayımmm.. allah korusun hepsini çok haklısın canım benim insallah🙏🏻
bukabu NilGrl evet insan 2 katı hassas oluyor gerçekten bende ödlek gibi oldm aslında böyle huylarım hic yoktur☺️ Bizde 18+2yiz rabbim korusun hepsini bebişlerin
birbfilozofu bukabu aminn aminn aminn benim daha 5 haftalık inşallah kalp atışını da duyarım♥️ Sağlıkla kucağınıza alın 🌸🤲🏻
NilGrl bukabu eşim bana jandarma gibi kadınsın der şimdi ödlek tavuk oldum 😂 geçen arkamda hapşırdı cır cır cırladım rezillik umarım hamilelikten sonra geçer hiç sevmedim bu huyumu 🤦🏼♀️🤦🏼♀️