Mom6 She Ben Çamlıca Medipole gidiyorum 650₺ demişlerdi Ümraniye Erdem Hastanesi 500₺ dedi Ümran Polikliniği 300₺ ye yakın bir şey söyledi ama zorunlu bir test olmadığı için kendim Üsküdar Zeynep Kamil Kadın Doğum Hastanesinden Perinatolojiye randevu aldım devlette yaptırdım ücretsiz olarak sonucumda 10 gün sonra çıktı direkt kendi özel doktoruma götürdüm
Gigy She 475 e yaptırdım bugün ,GOP kadın sağlığı merkezinde,Ataköyde de yeri var perinataloğumun ,çok detaylı ve aciklayici bakıyor
She Mom6 evet mantıklı. Bende öyle yapayim ama perinatoloji ye direkt randevu vermiyorlar diye biliyorum. Kadın Doğum sevk etmesi lazim sanirim
Mom6 She Yok cnm ben aradım mesela 4ten sonra arayın dediler sonra iki telefon aradık düşmedi bir türlü bir yandan da internetten randevu almaya çalışıyordum uygulamadan ordan muayene bölümünde 2li tarama diye seçenek var direkt oraya basıp aldım test için muayene falan olmadım ekstra ilk defa gitmiştim devlete.. Önce ultrasonla baktılar sonra yan binadan kan verdim 10 gün sonraya gebe izleme randevu alıp sonucunu alıyorsun muayene ediyorlar okdr
She Gigy aa gop kadın sağlığı merkezine ben cocugumu götürüyorum yusuf hocaya:) bu arada kendi doktorum da ataköy de Meriç bey. Sizin ataköy de bahsettiğiniz perinatolog ali ekiz mi yoksa?
She Gigy o zaman Meriç Hoca ikili zamani beni ona yönlendirecek zaten aynı muayane hane deler. Fiyatını da öğrenmiş oldum iyi oldu:)
Gigy She harika bir tercih olur 🤩aşırı memnun kaldım,zaten dış gebeligimde de o ilgilenmişti kendi doktorum da orada zaten
835161 500 ler 400 ler yuh ne yapıyorlar böyle Allah aşkına ben 150 TL ye yaptırdım özel Pendik bolge de bunlar ne kadar fahiş fiyatlar ne gerek var