-Ozlemcelik388 Rukiyeqltntssss 2017 girmiştim o zaman sanırsam yarım saat ile 40 dakika arası sürmüştü
Ozgglt_ Rukiyeqltntssss benim önce aynı yerde bildiğimiz siyah beyaz ultrasonla ölçümleri yapıldı bi yarım saat öyle bakıldı. O sırada yüzü dönük değildi. Yürüyüş yaptım çikolata yedim tekrar girdim o da bi yarım saat sürmüştür sanırım
Ipek0z Sarisin_annee peki neden? Devlette düzgün incelemiyorlar mı? Detaylı biçimde bakılmıyor mu da o kadar kısa sürüyor acaba? Ben de yaptıracağım çünkü ona göre devlete ya da özele gideyim
Gamsseee Sarisin_annee eltim özele gitmişti 45dk sürdü dedi bende dün devlete gittim 3 dj felan sürdü neden acaba
Aylayla Rukiyeqltntssss 45 dk sürdü bebeğin kafasının arkasında bir yeri görmek için bayanuğraşto dönmedi beyimiz biraz hareket ettim onbeş dk daha uğraştı yani bir saat sürdü benim
LamRa ssnnmmm kendi doktorumuz da yapabiliyor mu burda post açanlar bizim doktorumuz yapmadı yazmıştı ben henüz yapmadım diye merak ediyorum 🤭
LamRa ssnnmmm kendi doktorumuz da yapabiliyor mu burda post açanlar bizim doktorumuz yapmadı yazmıştı ben henüz yapmadım diye merak ediyorum 🤭
Sarisin_annee Ipek0z Canım hiç gitme devlete. Ben boşuna randevu almaya uğraştım boşuna bekledim o rezaleti çektim eşimi almadılar fotoğraf vermediler. Özelde yoktu burada doğudayım. Pislik içindeydi hastane. Sonra özele geldi şansıma oraya gittim