SaniyeBektaYazc Merhaba arkadaşlar yarın tam 12 haftalık olucak doktor kontrolüm var 12 haftalıkken öğrenen oldu mu Cinsiyetini 👼🏻
Eliffff SaniyeBektaYazc canım benim 12haftalıkken pipi gösterdi doktor ama kesin erkek demedi.parmağıda olabilir dedi.15te testislerini de görünce kesin erkek dedi😍
Gencanne01 SaniyeBektaYazc 12+6 da erkek ama soru ısaretı dedı doktor 16+6 da kesın erkek dedı 25 haftalığız her gıttıgımızde orijinal erkek dıyor doktor 😂
Nesomer SaniyeBektaYazc biz 18. Haftada öğrendik nasipse bu hafta sonuda detaylıya giricez o zaman netleşecek
Gokhangurbet58 Nazli71 en net 20. Haftada ben ozelde ogrenmistim 14. Haftada erkek dediler simdi 29 haftaligim bi oglum olcak allahin izniyle 😊
esrmhmt Haftada hocam çok merak ediyorum diyerek erkeğe benziyoru öğrendim. Ama kesin olmayınca beni tatmin etmedi😁
NezihMeltemAcar 12haftada kıza benzetti 14 te kıza benzettı bakalım 16 da gidiceğim bide. Cinsiyet söyler ama tahmin olarak söyler. Erkekse direk erkek der de kız ise kıza benziyor diyor yanılma payı bırakıyor 💕
Zlis11 SaniyeBektaYazc Biz 12+4 de doktora gittik erkeğe benziyor dedi. Ama kesin sonuc icin 16. Haftayı bekliycez 😀
Esra___ SaniyeBektaYazc bana 11-12 haftalarda kıza benziyor demişti dün 13+6da kesin erkek yanılmışım dedi pipiyi de gösterdi inş değişmez 😊