Zeynep_adem58 normalde %100 kesin olarak 16. Haftada söylüyor ama benim kızım gostermemisti. 20. Haftada detaylı ultrasonda öğrenmiştik kız olduğunu. Daha öncesinde bir tahminde bulunmamisti doktorum ama karnım erkek bebek gibi sivriydi gören erkeğe benziyor diyordu. Demek ki karın şekliyle alakalı değilmiş.
- Haftaya kadar çok aşırı bulantım vardı. 16′dan sonra azalarak geçti bulantılarım. Meyve çeşitlerine çok aşerdim dondurmaya aşerdim, ekşili şeylere aşerdim. Salataya filan bol limon sıkıp yemeyi seviyordum salataya ayrı bi duskunlugum oldu. Bir de hamileligimin ilk zamanlarında(hamile olduğumu öğrenmeden önce) acı biber turşusuna ayrı bir duskunlugum oldu. 2-3 gün içinde 1 küçük kavanoz biber bitirmisligim vardir çok seviyordum. Bir de ilk aylarda cildimde sivilcelenme de oldu hiç yanağımda sivilce çıkmazken yanaklarında ve cenemde sivilceler çıktı. Daha sonra da cildim bir parladı güzelleşti purussuzlesti. Bir de ilk 3-4 ayda bacaklarındaki tüyler çok hızlı üzüyordu ve kalınlaşmışti da tüyler(bu yüzden erkek bebek bekliyordum) ama daha sonra tüylerim seyreldi bazı bölgedeki tüyler sarardı hatta neredeyse hiç tüy çıkmıyor bacaklarımda.